Μαραθώνια κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, ποιοι θα ακολουθήσουν (βίντεο)

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε σήμερα για περισσότερο από δύο ώρες στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών σχετικά με τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών του.

O πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα είχε κληθεί 48 ώρες νωρίτερα από τους έμπειρους αξιωματικούς, προκειμένου να βρεθεί το πρωί της Πέμπτης στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Η κατάθεσή του έγινε στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας για τους θανάτους

των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάθεσή του φέρεται να ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση μετά την ανακοίνωση του πορίσματος των δύο ιατροδικαστών Νίκο Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha.

Επίσης, φέρεται να επανέλαβε ενώπιον των αστυνομικών πως δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του ότι η σύζυγός του μπορεί να είχε κάνει κάτι κακό στα παιδιά και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν την ημέρα θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως μετέδωσε το MEGA, αύριο, Παρασκευή, το κατώφλι της ΓΑΔΑ αναμένεται να περάσει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη για να καταθέσει κι ο ίδιος όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών.

Επίσης, αναμένεται να καταθέσουν και άλλα συγγενικά πρόσωπα του Μάνου Δασκαλάκη καθώς και άτομα από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η ώρα των ιατροδικαστών

Στο μεταξύ, επί πέντε ώρες κατέθετε, το βράδυ της Τετάρτης, στο κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που κατέβηκε στην Πάτρα, η Αγγελική Τσιόλα. Η ιατροδικαστής είχε διενεργήσει τη νεκροψία στο κορμάκι της 6 μηνών Ίριδας και από τότε είχε αναφέρει ως αιτία θανάτου το πνευμονικό οίδημα.

Παράλληλα, πλησιάζει και η ώρα του πορίσματος Καρακούκη-Καλόγρηα. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο ασφυκτικός θάνατος θα είναι η κοινή αιτία θανάτου.

Η προανάκριση για τους θανάτους των δύο παιδιών έχει επισπευστεί και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν στους αστυνομικούς όλα τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.

#ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ #ΚΑΤΑΘΕΣΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΙΡΙΔΑ #ΜΑΛΕΝΑ #ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα