Τέλος το δωρεάν Twitter για επαληθευμένους λογαριασμούς

Αλλαγές φέρνει ο Έλον Μασκ με το νέο μοντέλο συνδρομής, όπου οι χρήστες θα πληρώνουν για να επαληθεύονται οι λογαριασμοί τους στο Twitter.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Έλον Μασκ με τους εργαζόμενους του Twitter, με σκοπό να τους καθησυχάσει μετά το ενδιαφέρον του για την αγορά του κολοσσού. Η συνάντηση έγινε διαδικτυακά, με τους εργαζόμενους να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις ανησυχίες και τις απορίες τους στον εκτελεστικό

διευθυντή της Tesla και εκείνος ανέλυσε την επόμενη μέρα στην Twitter Inc.

Τι ειπώθηκε - Μοντέλο συνδρομής

Ο Έλον Μασκ ανέλυσε το όραμά του με σκοπό το Twitter να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Παρουσίασε στους εργαζόμενους ένα μοντέλο συνδρομής, όπου οι χρήστες θα πληρώνουν για να επαληθεύονται οι λογαριασμοί τους, σύμφωνα με το Bloomberg.

Όπως ανέφερε ο Έλον Μασκ, δεν είναι απαραίτητη η αποκάλυψη της ταυτότητας των χρηστών, αλλά για να υπάρξει επαλήθευση λογαριασμών, θα χρειαστεί πληρωμή ώστε να αποφευχθούν τα fake accounts.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αναφέρθηκε παράλληλα στις διαφημίσεις στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, τονίζοντας πως είναι σημαντικές, αλλά ο συνδυασμός τους με τις συνδρομές τον ανησυχούν περισσότερο για τη λειτουργία των bots.

Σχετικά με τους εργαζόμενους

Στο επίκεντρο της κουβέντας, τέθηκε η άποψη του Μασκ στο να μην δουλεύει κανείς από το σπίτι. Ο ισχυρός άνδρας τόνισε πως μόνο «εξαιρετικοί συντελεστές» θα έχουν τη δυνατότητα τηλεργασίας, ενώ στο κομμάτι της αποζημίωσης, ανέφερε πως το Twitter ως ιδιωτική εταιρία, θα έχει παρόμοια δομή με αυτή της SpaceX.

Ο Μασκ ανέφερε πως θα εξεταστούν οι εργαζόμενοι βάσει απόδοσης και έπειτα θα αποφασιστεί το αν και που θα γίνουν απολύσεις.

#TWITTER #ΕΛΟΝ_ΜΑΣΚ #ΣΥΝΔΡΟΜΗ #ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα