Μάνος Δασκαλάκης: Έπρεπε οι γιατροί αφού είχαν υποψίες για την Ρούλα να βάλουν κάμερες

Για το μοιραίο επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή της Τζωρτζίνας μίλησε ο Μάνος Δασκαλάκης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για την σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου εκείνο το διάστημα.

Νέες δηλώσεις από τον Μάνο Δασκαλάκη σχετικά με το ανεξήγητο επεισόδιο πριν το μοιραίο που στοίχισε τη ζωή της Τζωρτζίνας, τον περασμένο Γενάρη.

"Έπρεπε οι γιατροί, όταν είχαν υποψίες για τη σύζυγό μου, ότι μπορεί να κάνει κακό στα παιδιά μας, να έβαζαν έστω ιδιωτικά κάμερες για να δουν τι συμβαίνει, πέρα από επίσημες άδειες", δήλωσε αρχικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

"Όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε στις 8 Οκτωβρίου τα αναφερόμενα προβλήματα υγείας που την οδήγησαν στο Καραμανδάνειο ήταν μόνη με την μητέρα της σε δωμάτιο στο σπίτι της γιαγιάς της στην Αλισσό. Εκεί βρίσκονταν οι γονείς της Ρούλας και η αδελφή της. Εγώ ήμουν σε άλλο σπίτι γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν σε διάσταση. Το επεισόδιο που περιέγραψε η Ρούλα, συνέβη στην Τζωρτζίνα όταν μάνα και κόρη ήταν μόνες στο δωμάτιο. Δεν ήταν άλλος μπροστά. Μετά η Ρούλα βγήκε έξω, όπως έμαθα, και ειδοποίησε τους υπόλοιπους".

Για το διάστημα που η Τζωρτζίνα έδινε τη μάχη να επανέλθει σε κέντρο αποκατάστασης και τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού είπε πως "πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο τον περασμένο Ιανουάριο είχα πάρει απόφαση να χωρίσουμε και μάλιστα είχα ενημερώσει και την Ρούλα", ανέφερε.

Πρόσθεσε δε πως όταν πέθανε η Τζωρτζίνα του ήταν αδύνατον να κάνει άσχημες σκέψεις για τη γυναίκα του. Κάτι που εκείνο το διάστημα φαινόταν και από τα διαδικτυακά του μηνύματα.

Ήταν η περίοδος που περίμενε - όπως έλεγε στο περιβάλλον του - να πέσουν οι τίτλοι τέλους για να πάρει εκδίκηση για όλα όσα είχαν ακουστεί. Ακόμα και λίγες μέρες πριν τις αποκαλύψεις για την κεταμίνη συνέχιζε στην ίδια γραμμή.

"Δεν ήξερα τίποτα για το παρελθόν της Ρούλας με άλλα πρόσωπα και πρώην συντρόφους πριν από εμένα. Τώρα τα μαθαίνω", είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνος Δασκαλάκης, Έπρεπε, Ρούλα,manos daskalakis, eprepe, roula