Μάνος Δασκαλάκης: Δήλωσε συμμετοχή και σε άλλο ριάλιτι λίγο πριν πεθάνει η Ίριδα

Ο Μάνος Δασκαλάκης εκτός από τη δήλωση συμμετοχής στο X Factor, 3 μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας είχε δηλώσει συμμετοχή και στο ριάλιτι «House OF Fame».

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι "X-Factor", λίγο διάστημα πριν φύγει από τη ζωή και το τρίτο παιδί

της οικογένειας, η Τζωρτζίνα, Σύμφωνα με νέες πληροφορίες είχε δηλώσει συμμετοχή και στο "House of Fame”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαίωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 την πληροφορία που είχε μεταδώσει πρώτη η εκπομπή "Πρωινό”, λέγοντας, μάλιστα, ότι ήταν η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου που του είχε συμπληρώσει την αίτηση για τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι X-Factor.

Αλλά και πως ήταν η επιθυμία της μικρής Τζωρτζίνας να πάρει μέρος στο μουσικό ριάλιτι.

Συμμετοχή και στο "House of Fame"

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή του Alpha, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε δηλώσει συμμετοχή και στο μουσικό ριάλιτι τραγουδιού "House of Fame”, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Super Κατερίνα”, η Ίριδα – το μικρότερο από τα τρία παιδιά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου – ήταν τριών μηνών όταν έγινε η συγκεκριμένη αίτηση για τη συμμετοχή στο ριάλιτι τραγουδιού "House of Fame”.

Τρεις μήνες μετά η μικρή Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, στο συγκεκριμένο μουσικό ριάλιτι – σε αντίθεση με το X-Factor – οι συμμετέχοντες κλείνονταν σε σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνος Δασκαλάκης, Δήλωσε, Ίριδα,manos daskalakis, dilose, irida