Μακελειό στη Ρώμη: Ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του (εικόνες)

Πρώτα είχε σκοτώσει δύο μικρά παιδιά και τον 84χρονο παππού τους σε πάρκο της πόλης Αρντεα, έξω από τη Ρώμη

Τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του όπου και οχυρώθηκε μετά το μακελειό που προκάλεσε έβαλε ο ίδιος ο δράστης της στυγερής δολοφονίας δύο παιδιών ηλικίας τριών και οκτώ ετών καθώς επίσης και του 84χρονου παππού τους, στην πόλη Αρντέα, 35 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης.

Ο δράστη πυροβόλησε και σκότωσε τα δύο αδέλφια καθώς έπαιζαν σε πάρκο μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι τους, και στη συνέχεια έκοψε το νήμα της ζωής και του παππού τους.

Τα παιδιά δέχθηκαν

τουλάχιστον πέντε σφαίρες, ενώ με δύο σφαίρες έπεσε νεκρός ο παππούς τους που είχε εν τω μεταξύ φθάσει στο πάρκο επιβαίνοντας σε ποδηλάτο, μεταδίδει στην ηλεκτρονική της πύλη η εφημερίδα La Repubblica.

Μετά την επίθεση ο δράστης απομακρύνθηκε και κρύφτηκε στο σπίτι του σε κοντινή απόσταση. Οι Αρχές τον εντόπισαν και επί τρεις ώρες επιχειρούσαν να έλθουν σε επικοινωνία μαζί του χωρίς να ανταποκρίνεται.

Όταν τελικώς πραγματοποίησαν έφοδο στην κατοικία τον εντόπισαν νεκρό αφού είχε θέσει τέλος στη ζωή του.

Πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν πως ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και είχαν υπάρξει κατά το παρελθόν περιπτώσεις κατά τις οποίες είχε επιδείξει ασταθή και εχθρική συμπεριφορά.

Κατά τα φαινόμενα ο δράστης γνώριζε τα θύματά του.

Ελικόπτερα της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κατοικία που οχυρώθηκε ο 34χρονος, καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν στις οικίες τους καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα