Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 47χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια σε συναυλία των Light & Thug Slime (βίντεο)

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 47χρονος από την Κύπρο ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια σε συναυλία των Light και Thug Slime.

Ο 47χρονος είχε πάει στη συναυλία των τράπερ Light και Thug Slime ως θεατής, και ενώ βρισκόταν στον χώρο της συναυλίας μόνος, δέχτηκε επίθεση στον εξωτερικό χώρο του αμφιθεάτρου,

όπου διεξαγόταν η συναυλία.

«Γύρω στις 23.10 το ΤΑΕ Λεμεσού ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ότι είχε μεταφερθεί άντρας 47 ετών, ο οποίος ήταν σοβαρά χτυπημένος από τη δεξιά σπλήνα, ανέφερε κατάγματα στα πλευρά, στο πρόσωπο καθώς και αιμορραγία στον εγκέφαλο», σημειώνει ο Λευτέρης Κυριακού, υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο 47χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού νοσοκομείου της Λευκωσίας.

«Γίνονται εξετάσεις στην περιοχή όπου γινόταν η συναυλία και αναζητούνται μαρτυρίες από κλειστά κυκλώματα όπου θα μας οδηγήσουν στη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης».

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός πως δεν υπάρχουν μαρτυρίες παρότι στην συναυλία των τράπερς ήταν περίπου 1.000 άτομα ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για κατάθεση διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και οι διοργανωτές της συναυλίας.

#light #THUG_SLIME #ΚΥΠΡΟΣ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ #ΞΥΛΟ #47χρονος
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάχη, 47χρονος, Light, Thug Slime,machi, 47chronos, Light, Thug Slime