Λύτρας για 12χρονη στον Κολωνό: «Γνωρίζει και για άλλο παιδί - Έχει μιλήσει για άλλους 3 Έλληνες μεγάλης ηλικίας»

«Η 12χρονη γνωρίζει και για ένα άλλο παιδί, μακάρι να βρει το κουράγιο να μιλήσει και γι' αυτό το παιδί…», αποκάλυψε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας για την υπόθεση της ανήλικης από τον Κολωνό.

Ακαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό έκανε ο Απόστολος Λύτρας. Ο δικηγόρος της μητέρας του κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, ισχυρίζεται πως η 12χρονη «γνωρίζει και για ένα άλλο παιδί».

Όπως είπε η 12χρονη είδε τον 63χρονο

παιδόφιλο της Ομόνοιας σε φωτογραφία και πάγωσε. Είπε αμέσως στους δικούς της ανθρώπους ότι αυτός ήταν ένας από τους άνδρες που την είχαν βιάσει. «Τον είχε περιγράψει στην έκτη κατάθεση που έδωσε, πριν από το Πάσχα, αλλά δεν είχε στοιχεία για να ταυτοποιηθεί ο άνδρας. Ευτυχώς υπήρχε αυτή η σύμπτωση και βγήκαν τα στοιχεία του συγκεκριμένου. Είναι πεπεισμένη κατηγορηματικά ότι είναι ένας εκ των βιαστών», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Λύτρας επιβεβαίωσε πληροφορία που θέλει τον 63χρονο στην Ομόνοια να είχε μεσολαβήσει για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη ένας άλλος άνδρας πολύ μεγάλης ηλικίας. Επιπλέον, ο κ. Λύτρας είπε ότι το κορίτσι έχει αναφερθεί, στις καταθέσεις του, και σε άλλους τρεις Έλληνες μεγάλης ηλικίας, που ακόμη δεν έχει γίνει ταυτοποίηση γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία. «Το κορίτσι είναι σε σοκ, μου έλεγε διαρκώς ότι "αυτοί είναι έξω και η μαμά μου παραμένει στην φυλακή"» δήλωσε κλείνοντας.

#12ΧΡΟΝΗΣ #ΚΟΛΩΝΟΣ #ΑΝΗΛΙΚΕΣ #ΒΙΑΣΜΟΙ #ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ_ΕΠΑΦΗ #ΟΜΟΝΟΙΑ #ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λύτρας, 12χρονη, Κολωνό, Γνωρίζει, - Έχει, 3 Έλληνες,lytras, 12chroni, kolono, gnorizei, - echei, 3 ellines