Λογαριασμοί ρεύματος: Παράταση στις απευθείας εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος

Δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις που δίνουν παράταση στις απευθείας επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και για τον Αύγουστο τόσο για επιχειρήσεις όσο και για οικιακούς καταναλωτές.

Όπως αναφέρουν οι αποφάσεις που πήραν ΦΕΚ η επιδότηση - έκπτωση στους λογαριασμούς ρεύματος θα συνεχιστεί - ισχύσει κανονικά και για τον Αύγουστο καθώς οι προηγούμενες αποφάσεις ανέφεραν μέχρι και το μήνα Ιούλιο.

Για τους οικιακούς καταναλωτές

«Για το μήνα Αύγουστο του έτους 2022, δικαιούχοι είναι οι οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικής

ενέργειας, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και οι καταναλωτές, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, οι οποίοι είναι δικαιούχοι ειδικών τιμολογίων Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) και Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (ΤΥΑ).».

Συγκεκριμένα, «για τον μήνα Αύγουστο του έτους 2022 και για τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου ή του Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (ΤΥΑ), εφαρμόζεται μοναδιαία επιδότηση, ανεξαρτήτως ορίου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ίση με τριακόσια εβδομήντα επτά (377) ευρώ (€) ανά Μεγαβατώρα (ΜWh) επί της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.».

Για τις επιχειρήσεις

«Για το μήνα Αύγουστο του έτους 2022, δικαιούχοι είναι επιπλέον οι μη οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. («Εφεξής κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής»)».

Για όλους τους μη οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ή σε κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, η μοναδιαία επιδότηση ορίζεται για τον μήνα Αύγουστο του έτους 2022 στο ποσό των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ (€) ανά Μεγαβατώρα (ΜWh) επί της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξαρτήτως ορίου κατανάλωσης.»

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ ΕΔΩ

#ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ_ΡΕΥΜΑΤΟΣ #ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ #ΕΚΠΤΩΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λογαριασμοί, Παράταση,logariasmoi, paratasi