Λάθος πρόγνωση καιρού: Ζήτησε συγνώμη ο Αρναούτογλου, δεν είναι τζόγος λέει ο Μαρουσάκης

Την λάθος πρόγνωση του καιρού για τα χιόνια σχολίασαν με αναρτήσεις τους ο Σάκης Αρναούτογλου και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Συγνώμη από αυτούς που τον παρακολουθούν για την λάθος χθεσινή πρόγνωση ζητά με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε προβλέψει πυκνά χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων την Αττική και την Θεσσαλονίκη,

κάτι που δεν επαληθεύτηκε.

«Φίλες και φίλοι! Ναι, έχετε δίκιο εσείς που γκρινιάζετε!!! Η χθεσινή πρόγνωση για σήμερα ήταν “εκτός”, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης και μεγάλου τμήματος της Αττικής και λυπάμαι ειλικρινά γιαυτό, όμως ήταν “εκτός” για συγκεκριμένες περιοχές και όχι για όλες που αναφέρθηκαν στο χθεσινοβραδινό δελτίο!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ίδια πρόγνωση για χιόνια είχε κάνει και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ο οποίος με ανάρτηση του σήμερα ωστόσο, δεν διάξεξε το δρόμο της συγνώμης αλλά επιχείρησε να δικαιολογήσει το λάθος, γράφοντας χαρακτηριστικά οτι ο καιρός δνε είναι τζόγος:

«Μην “φωνάζετε” εσείς που δεν είδατε στρωμένο χιόνι έξω από την πόρτα σας κι ενώ οι προειδοποιήσεις κάνανε λόγο για έντονες και πυκνές χιονοπτώσεις. Η πρόγνωση του καιρού δεν είναι τζόγος κι αν κερδίσω κέρδισα», γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Keywords
Τυχαία Θέματα