Κυριάκος Μητσοτάκης: Επεισόδιο με Ολλανδή δημοσιογράφο, «δεν θα μας προσβάλλετε» (βίντεο)

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε μετά από ερώτημα με... «άρωμα προβοκάτσιας» από δημοσιογράφο από το Αμστερνταμ αναφορικά με το μεταναστευτικό.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον πρωθυπουργό «πότε θα σταματήσετε να λέει ψέματα αναφορικά με τα push backs και για όσα συμβαίνουν με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα».

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

απάντησε εξοργισμένος: «Ξέρω ότι στην Ολλανδία έχετε την κουλτούρα να ρωτάτε ευθέως τις ερωτήσεις στους πολιτικούς, κάτι το οποίο και σέβομαι. Δεν μπορώ να δεχτώ το ότι έρχεστε σε αυτό το γραφείο και προσβάλλετε εμένα ή τον ελληνικό λαό με κατηγορίες και εκφράσεις που δεν συνοδεύονται από χειροπιαστές αποδείξεις, όταν αυτή η χώρα μάχεται με το μεταναστευτικό πρόβλημα και έχει σώσει ζωές στη θάλασσα. Το κάνουμε αυτό κάθε ημέρα», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Αντί να ρίχνετε το φταίξιμο στην Ελλάδα, να ρίξετε το φταίξιμο σε εκείνους που εργαλειοποιούν συστηματικά το μεταναστευτικό ζήτημα», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η δημοσιογράφος προσπάθησε να παρέμβει την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει: «Δε θα έρθεις εδώ και να με προσβάλλεις. Είμαι ξεκάθαρος; Μιλάω τώρα, Δε θα με διακόπτεις» απάντησε σε ακόμη πιο έντονο τόνο ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το επεισόδιο στο 20:33 του βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=FvL6GvnygyU&t=511s}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριάκος Μητσοτάκης, Επεισόδιο, Ολλανδή,kyriakos mitsotakis, epeisodio, ollandi