Κυψέλη: Φριχτές αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια στον 7χρονο Αντρέα, του πίεζε τα δάχτυλα με τανάλια (βίντεο)

Ακόμα ένα ανατριχιαστικό στοιχείο ήρθε στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου Αντρέα στην Κυψέλη. Ο 33χρονος Πολωνός φέρεται να πίεζε με τανάλια τα δάχτυλα του παιδιού.

Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση στα οστά του Αντρέα, εντοπίστηκαν σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλά του, κάτι που δηλώνει, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, δείχνει ότι το παιδί είχε βασανιστεί σκληρά πριν φιμωθεί και αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο βιολογικός πατέρας του μικρού Αντρέα, μιλώντας στον Alpha,

μόλις πάρει εξιτήριο θα έρθει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις ο 33χρονος Πολωνός φέρεται να πίεζε με τανάλια τα δάχτυλα του παιδιού.

Προφυλακίζονται η μάνα και ο σύντροφός της

Προφυλακίζονται με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για τη δολοφονία του 7χρονου αγοριού που για 5 χρόνια κρατούσαν στη βεράντα του σπιτιού της, η μητέρα και ο Πολωνός σύντροφός της.

Το ζευγάρι είναι αντιμέτωπο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, απολογήθηκε για όσα υπέστη ο Ανδρέας τον Ιανουάριο του 2017 όταν ξεψύχησε δεμένος και φιμωμένος με μονωτική ταινία από τον σύντροφο της μητέρας του. Η γυναίκα, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν παρούσα σε όσα συνέβησαν.

Υπό το βάρος όσων αποκαλύπτονται για συνεχείς κακοποιητικές ή και βασανιστικές συμπεριφορές τους απέναντι στον 7χρονο Ανδρέα αλλά και για άλλες πτυχές της οικογενειακής ζωής τους, η 29χρονη μητέρα και ο 33χρονος σύντροφος της κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις για την φρικαλέα υπόθεση της δολοφονίας αλλά και για την μεθοδική επιχείρηση απόκρυψης του εγκλήματος τους.

Το έγκλημα σε βάρος του παιδιού ανακοινώθηκε το Σάββατο αφού οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που φαίνεται να έλαβαν για το έγκλημα πριν λίγο καιρό, εντόπισαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου, τα οστά του 7χρονου.

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε αναδεικνύοντας παράλληλα και μία ζοφερή κατάσταση που βίωνε τόσο το αγόρι που φαίνεται να μην αναζήτησε επισταμένα κανείς, όσο και η αδελφή του που πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα