Κύπρος: Πήγαν να σταματήσουν καβγά και έπεσαν νεκροί

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνδρες στην Κύπρο όταν έπεσαν νεκροί από χτυπήματα με μαχαίρι, ενώ είχαν σπεύσει σε βοήθεια φίλου τους που είχε μπλέξει σε καβγά έξω από μπαρ.

Τραγική κατάληξη είχε ένας καβγάς έξω από μπαρ στην Κύπρο. Δύο άνδρες, 44 και 51 ετών, έπεσαν νεκροί μετά από επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρι όταν επενέβησαν για να σταματήσουν έναν καβγά.

Το διπλό φονικό σημειώθηκε όταν 43χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από δύο άλλα άτομα,

έξω από το μπαράκι όπου νωρίτερα βρισκόταν με τους δυο του φίλους, οι οποίοι επενέβησαν για να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα να δεχθούν τις θανατηφόρες μαχαιριές.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ως ύποπτα δυο πρόσωπα, 49 και 54 χρόνων, τα οποία τέθηκαν υπό κράτηση. Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της απόπειρας φόνου, του τραυματισμού, της κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου, της μαχαιροφορίας και της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, σύμφωνα με το sigmalive.

«Με βάση τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες, προκλήθηκε μια αντιπαράθεση των φερόμενων δραστών με φίλο των θυμάτων, έναν 43χρονο ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Όπως λέχθηκε και στο δικαστήριο ο 43χρονος είχε επεισόδιο τις προηγούμενες μέρες με αδελφό των φερόμενων δραστών. Απ’ εκεί είχε ξεκινήσει η αντιπαράθεση. Οι δυο ουσιαστικά πήγαν να βοηθήσουν να σταματήσει ο καβγάς», είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου.

#ΚΥΠΡΟΣ #ΚΑΒΓΑΣ #ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ #ΝΕΚΡΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύπρος, Πήγαν,kypros, pigan