Κύπρος: Λίγες ώρες μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις - Συνεχίζονται οι έρευνες για τις τέσσερις σορούς

Μερικές ώρες πέρασαν από τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, ότι ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, παραδέχθηκε συνολικά επτά φόνους γυναικών και η κυπριακή κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη και συγκλονισμένη όσα συμβαίνουν εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες στην Κύπρο.

Στη λίστα με τα θύματα του, μετά την Marry Rose Tiburcio, την Αrian Palanas Lozano και την εξάχρονη Sierra, προστέθηκαν η Μaricar Valdez Arquiola, η Livia Florentina Bunea, η κόρης της Elena Natalia Bunea

καθώς και ακόμα μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων για την οποία ανέφερε ότι, δεν θυμόταν κατά πόσον είναι από το Νεπάλ ή την Ινδία και η σορός της οποίας ανασύρθηκε από το πεδίο βολής στην περιοχή Κάμπος του Μύλου.

Ο ύποπτος έχει παράλληλα, υποδείξει και το χώρο ταφής των άλλων τριών γυναικών, δηλαδή, της Maricar, της Florentina και της μικρής Elena, ο τάφος των οποίων βρίσκεται στην κόκκινη λίμνη απέναντι από το μεταλλείο Μιτσερού,.

Την ίδια ώρα έρευνες αναμένεται να αρχίσουν και το μεσημέρι για τον εντοπισμό της εξάχρονης Sierra την οποία ο ύποπτος επιμένει ότι πέταξε στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο. Οι Αρχές για εκ του σύνεγγυς έρευνα, έχουν επιστρατεύσει σκάφανδρο και έχουν στήσει κοντέινερ για πλήρη έλεγχο της επιχείρησης που θα γίνεται μέσα στη λίμνη.

Παράλληλα, με τις έρευνες ο ύποπτος αναμένεται να οδηγήσει εκ νέου τον ύποπτο ενώπιον Δικαστηρίου για νέο διάταγμα προσωποκράτησης του.

Παράλληλα, άγνωστο παραμένει αν ο κύκλος των δολοφονιών τελειώνει κάπου εδώ ή κατά πόσον ο serial killer έχει διαπράξει κι άλλες δολοφονίες, κάτι που αναμένεται να διαφανεί κατά τη σειρά ανακρίσεων από τις οποίες θα περάσει τις επόμενες μέρες.

Πηγή: reporter.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα