Πασχαλινή έξοδος: Αναχωρούν οι Αθηναίοι - Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια, ΚΤΕΛ και Εθνικές Οδούς - Χάος στην Ηγουμενίτσα

Κορυφώνεται σήμερα η Πασχαλινή έξοδος των εκδρομέων με τους Αθηναίους, ειδικά, να εγκαταλείπουν άμεσα την πρωτεύουσα.

Με πολύ αργούς ρυθμούς εξακολουθούν να κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα εξόδου, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στην Αττική Οδό, από τα διόδια Ρουπακίου.

Λόγω της πολύ αυξημένης κίνησης, παρατηρείται μποτιλιάρισμα από τη συμβολή της εθνικής οδού με την Αττική Οδό, ενώ η κυκλοφορία αρχίζει να απελευθερώνεται μετά τη Νέα

Πέραμο.

Χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με την Τροχαία, διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.

Μικρή ανάσχεση παρατηρείται στα διόδια της Ελευσίνας, όπου λειτουργούν 25 ταμεία στο ρεύμα εξόδου για τη διευκόλυνση όσων αποχωρούν από την πρωτεύουσα. Αυξημένη, αλλά με σταθερή ροή είναι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, όπου παρατηρείται ανάσχεση περίπου 100 μέτρων στα διόδια Αφιδνών.

Χάος επικρατεί από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στην Ηγουμενίτσα.

Το λιμάνι έχει γεμίσει ασφυκτικά με τα αυτοκίνητα των εκδρομέων για την έξοδο του Πάσχα και η κατάσταση φέρεται να... ξέφυγε αρκετές φορές, εξαιτίας της πολύωρης αναμονής που υπέστησαν οι ταξιδιώτες.

Από το πρωί σήμερα, μέχρι ώρα 10:00, πέρασαν περίπου 24.000 αυτοκίνητα από την Αθηνών- Κορίνθου και περίπου 15.000 από την Αθηνών- Λαμίας. Από την Τροχαία εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί η έξοδος και θα αρχίσει να εκτονώνεται τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Όλη η δύναμη της Τροχαίας Αττικής είναι από το πρωί στους δρόμους ενώ η κίνηση των φορτηγών απαγορεύεται στα εθνικά δίκτυα μέχρι τις 16:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα