Κυκλοφόρησε το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, ουρές έξω από τα βιβλιοπωλεία

Τα βιβλιοπωλεία σε όλο το Λονδίνο άνοιξαν τα μεσάνυχτα για να καλύψουν τη ζήτηση για τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, αφού ξεκίνησε επίσημα η πώλησή τους.

Στο Λονδίνο, όπως αναφέρει το bbc, πολλά καταστήματα όπως το WHSmith και το Waterstones άνοιξαν τα μεσάνυχτα για να καλύψουν τη ζήτηση για τα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ, αφού άρχισαν να πωλούνται την Τρίτη (10 Ιανουαρίου).

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, οι πιθανότητες συμφιλίωσης μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι, του βασιλιά

Κάρολου, της βασίλισσας προξένου και του Γουίλιαμ είναι πλέον "αδύνατες" λόγω των φόβων ότι οτιδήποτε λένε στον δούκα θα μοιραστούν με τον Τύπο.

Η Waterstones αναφέρει ότι το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι έσπασε ρεκόρ παραγγελιών που έχει σημειωθεί εδώ και μια δεκαετία".

Οι βιβλιοπώλες άνοιξαν νωρίς την Τρίτη αναμένοντας την υψηλή ζήτηση των πελατών, καθώς το βιβλίο δημοσιεύτηκε σε όλο τον κόσμο σε 16 γλώσσες.

Τα υποκαταστήματα της WH Smith σε τοποθεσίες όπως το Euston, το Victoria, το Heathrow και το Gatwick ήταν επίσης μεταξύ εκείνων που επέκτειναν το ωράριό τους για την έκδοση.

Τα απομνημονεύματα βρίσκονται ήδη στην κορυφή των best sellers στο Ηνωμένο Βασίλειο για την Amazon, μετά από ημέρες πρωτοσέλιδων αποκαλύψεων.

Τα απομνημονεύματα 410 σελίδων, που αποκαλύπτουν τις συγκρούσεις και τις προσωπικές εντάσεις μέσα στα βασιλικά παλάτια, δείχνουν την εκδοχή του πρίγκιπα Χάρι για το πώς μεγάλωσε και στη συνέχεια ήρθε σε ρήξη με τη βασιλική οικογένεια.

Μέχρι στιγμής τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και του Κένσινγκτον δεν έχουν απαντήσει.

#ΒΙΒΛΙΟ #ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ_ΧΑΡΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα