Κρήτη: Και τρίτη καταγγελία «φωτογραφίζει» τον 27χρονο καθ'ομολογίαν δολοφόνο της Suzanne Eaton (vid)

Μία Λιθουανή, μία Πολωνή αλλά και μία Ελληνίδα φωτογραφίζουν παρόμοιες επιθέσεις με εκείνη στην δολοφονημένη Suzanne Easton στην Κρήτη

 

Νέα στοιχεία ερευνά η ΕΛΑΣ για την δράση του 27χρονου καθ'ομολογίαν δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton στην Κρήτη. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που επκαλείται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha,

μία Ελληνίδα μόλις πριν από 20 ημέρες κατήγγειλε στην αστυνομία ανάλογη επίθεση.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ανέφερε ότι στην ίδια περιοχή της επιτέθηκε ένας άνδρας, χωρίς αυτοκίνητο ωστόσο. Ο άνδρας επιχείρησε να την πιάσει από τον λαιμό, εκείνη αντέδρασε φωνάζοντας και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Η γυναίκα αυτή θεωρείται κλειδί καθώς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστ και θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

Υπενθυμίζεται ότι στην αστυνομία ερευνά δύο ακόμα παρόμοιες υποθέσεις με στόχο να αποκαλυφθεί το παρελθόν του 27χρονου που κατηγορείται για το απεχθές έγκλημα.

Όπως αναφέρει στο κεντρικό του δελτίο ο Alpha, πρόκειται για την καταγγελία μίας γυναίκας από την Πολωνία, η οποία πριν από δύο μήνες δέχθηκε παρόμοια επίθεση με αυτήν της Αμερικανίδας βιολόγου. Μάλιστα αυτή έχει αναγνωρίσει και το λευκό αυτοκίνητο του 27χρονου δράστη ως αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον της στο Καστέλλι Χανίων.Η πρώτη χρονικά περίπτωση όμως, είναι αυτή μίας γυναίκας από τη Λιθουανία τον Αύγουστο του 2018, η οποία περιγράφει τον ίδιο τρόπο δράσης. Ανέφερε μάλιστα, ότι είχε βγει για περίπατο και ένα αυτοκίνητο τη χτύπησε από πίσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα