Κρήτη: 5χρονο στο Νοσοκομείο με σπασμένο κεφάλι μετά από τροχαίο

Σοκαριστική εικόνα από το σπασμένο κεφάλι ενός 5χρονου παιδιού που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα ενώ διέσχιζε την εθνική οδό έξω δημοσιοποιεί νευροχειρουργός από το Νοσοκομείο Χανίων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το zarpanews, ο νευροχειρουργός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, «η πρώτη φωτογραφία δείχνει το σπασμένο κρανίο του 5χρονου Σκανδιναυού (τουρίστα) που νοσηλεύσαμε στη Νευροχειρουργική κλινική μέσα στον Αυγουστο.

Φωτογραφία απο το σπασμενο του πόδι και τις πληγές στο σώμα που του προκαλούσαν

αφόρητους πόνους δε βάζω.

Το παιδί παρασύρθηκε κάτω απο «αδιευκρίνιστες συνθήκες» απο διερχόμενο όχημα ,αργά τη νύχτα, στον κατ’ευφημισμό Εθνικό Δρόμο που διασχίζει το πιο τουριστικοποιημένο κομμάτι του Νομού,λίγη ωρα πριν την αναχώρηση του για την πατρίδα του.

Πλέον, μετα τη μεταφορά του στην πατρίδα του ,οι γονείς του και το ίδιο το παιδί , θα αποτελέσουν αναμφίβολα διαπρύσιους πρεσβευτές του ποιοτικού τουριστικού προϊοντος πού απόλαυσαν στα Χανιά .

Οι Σκανδιναυοί εξ οσων γνωρίζω , σε έρευνες ικανοποίησης που διεξάγονται σε τοπικό επίπεδο για τον τουρισμό ,εκφράζουν συχνά και ισχυρά την ανησυχία τους για τις συνθήκες οδικής ασφάλειας.

#ΚΡΗΤΗ #5ΧΡΟΝΟ #ΣΠΑΣΜΕΝΟ #ΚΡΑΝΙΟ #ΤΡΟΧΑΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα