Κωστέτσος για την επίθεση που δέχτηκε: «Είχα άγιο και δεν με σκότωσαν»

Ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος έπεσε θύμα σφοδρής επίθεσης η οποία είχε ως κατάληξη να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου και έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής, έπεσε θύμα ληστείας τόσο εκείνος όσο και ο φίλος του που μαζί περπατούσαν στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στα σκαλιά Συντάγματος, κάνοντας παράλληλα και ένα ξέσπασμα για την απουσία της αστυνομίας από ένα τόσο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Ο γνωστός σχεδιαστής, χωρίς να πει πολλά λόγια

και να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μεταξύ άλλων όλους όσους νοιάστηκαν για την κατάστασή του και έσπευσαν να του τηλεφωνήσουν για να μάθουν νεότερά του.

«Συγγνώμη που δεν απαντάω στα τηλεφωνήματα και στα μηνύματα αλλά είμαι σοκαρισμένος! Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά όλους τους φίλους από τα social! Δόξα τον Θεό είχα άγιο και δεν με σκότωσαν!Επαναλαμβάνωόχι σε κανένα σοκάκι αλλά στην πιο δημοφιλή ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας! Είμαι καλά στην υγεία μου!!!! Σύντομα κοντά σας! Σας Ευχαριστώ!»

#ΕΠΙΘΕΣΗ #ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα