Καιρός με... παρατράγουδα, πού θα χτυπήσουν καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες (βίντεο)

Καταιγίδες και χαλάζι χαρακτηρίζουν τα... παρατράγουδα του καιρού το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Το κύμα κακοκαιρίας έχει ήδη ξεκινήσει να «χτυπά» τμήματα της χώρας σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σε εξέλιξη είναι η αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, ακόμη και στη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία, όπως είπε ο γνωστός μετεωρολόγος.

σε Θεσσαλία-Κεντρική Μακεδονία.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη θα έχουμε τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με τα καιρικά φαινόμενα να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις αλλά και έντονους κεραυνούς, για αυτό «θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Η αστάθεια του καιρού θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες όπου το κύμα κακοκαιρίας θα «χτυπά» τμήματα της κεντρικής, της ανατολικής και της βόρειας Ελλάδας.

Δείτε την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:


data-playlist-id="v-cm47t5s3d8p5">


{"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Πού θα χτυπήσουν καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ημέρες","description":"Η εξέλιξη του καιρού για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου από τον Κλέαρχος Μαρουσάκη. ","thumbnailUrl":"https://isthumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8wOC8xMi8xNy8xMV81OF82MmY2ODlkZTI3NjRhLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT2M8S","uploadDate":"2022-08-12T17:13:20.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y14juihe6ly&playlistId=v-cm47t5s3d8p5","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}}
{/source}

#ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ #ΧΑΛΑΖΙ #ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ #ΚΛΕΑΡΧΟΣ_ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα