Κως: Πέντε προσαγωγές για την εξαφάνιση της 27χρονης από την Πολωνία

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε πέντε προσαγωγές υπόπτων για την εξαφάνιση της 27χρονης που εξαφανίστηκε στην Κω.

Για την εξαφάνισή της εκδόθηκε Missing Alert, σύμφωνα με το οποίο στις 12 Ιουνίου εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη

δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει πέντε προσαγωγές αλλοδαπών, πακιστανικής και μπαγκλαντεσιανής καταγωγής. Σύμφωνα με μαρτυρίες τους η 27χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Ιουνίου, ήταν μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού.

Οι συλληφθέντες όταν συνειδητοποίησαν πως η κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε. Ένας εκ των συλληφθέντων, δήλωσε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα και στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την εγκατέλειψε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε.

Μετά από έρευνα των αρχών, προέκυψε ότι στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας. Πάντως, η Αστυνομία εξετάζει και το ενδέχομενο ο Μπαγκλαντεσιανός να γνώριζε από πριν την κοπέλα.

Drones και εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή για να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής απο την Πολωνία.

Ένα ακόμα στοιχείο που προακαλεί ανησυχία στις αστυνομικές αρχές είναι το ότι ο Μπαγκλαντεσιανός εξέδωσε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με πηγές να αναφέρουν πως η περιοχή είναι γεμάτη πηγάδια.

{https://www.facebook.com/hamogelo.org/posts/pfbid02Gb6nRfahXDnrgTL2g1fX5pd9hq3PQxi8ai9zasULgkxPjZTEC46zhiCPCGg9ze3hl}

#ΚΩΣ #ΠΟΛΩΝΙΑ #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #27ΧΡΟΝΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα