Κως: Η κάμερα «κλειδί» που έλυσε το γρίφο της δολοφονίας της Αναστάζια

Μια κάμερα ασφαλείας από οίκημα στην Κω έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έρευνα των αστυνομικών και στη λύση του γρίφου της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Το υλικό από την συγκεκριμένη κάμερα μπήκε για τα καλά στο μικροσκόπιο των ανδρών του τμήματος Ανθρωποκτονιών οι οποίοι ανέλυσαν κάθε λεπτομέρεια από το πολύωρο βίντεο που είχαν στα χέρια τους.

Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα που έχει το οίκημα στο οποίο υπάρχει η συγκεκριμένη κάμερα ασφαλείας, αρχικά πήγαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και πήραν υλικό,

περίπου μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα. Όμως, επανήλθαν οι αστυνομικοί, αυτή τη φορά από το Ανθρωποκτονιών, και πήραν μαζί τους όλο το καταγραφικό.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών ανέλυσαν υλικό μέχρι τις 5 το πρωί και είδαν «σημαντικά πράγματα» από τα βίντεο της κάμερας, η οποία φαίνεται πως βοήθησε πολύ τους αστυνομικούς να λύσουν το γρίφο της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Η ίδια είπε επίσης ότι οι αστυνομικοί έφτασαν σε εκείνη για πληροφορίες καθώς τα τελευταία στίγματα από κινητά ήταν σε εκείνη την περιοχή΄.

Δείτε τι είπε η γυναίκα με την κάμερα ασφαλείας στον Alpha:

#ΚΩΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΚΑΜΕΡΑ #ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα