Κορωνοπάρτυ με 1.000 άτομα στα Χανιά - «Κάνουν σεξ όπου βρουν» (εικόνες)

Ένα τεράστιο κορωνοπάρτυ στήθηκε στα Χανιά, το Σάββατο, στην πλατεία της Σπλάντζιας με τη συμμετοχή περίπου 1.000 ατόμων. Εικόνες χάους αντίκρυσαν οι κάτοικοι την επόμενη μέρα καθώς υπήρχαν παντού σκουπίδια, απομεινάρια της συγκέντρωσης που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι γείτονες που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κάλεσαν την αστυνομία αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ περιπολικό.

«Μπορεί να ήταν και 1.000 άτομα», αναφέρει μια κυρία που περιέγραψε τις σκηνές: «κυκλοφορούν παντού στα στενά, κάνουν χρήση ναρκωτικών, πίνουν, κάνουν σεξ όπου βρουν, κάνουν την ανάγκη τους στις αυλές και τις πόρτες μας, δε κοιμάται άνθρωπος».

Οι επιχειρηματίες της περιοχής έχουν αγανακτήσει, αφού όπως αναφέρουν ξενυχτάνε μέσα στα μαγαζιά τους, προκειμένου να τα προστατέψουν, αλλά παρόλα αυτά έγιναν και ζημιές, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες.

Μάλιστα τα παράπονα είναι έντονα και για το Δήμο Χανίων, αφού η περιοχή το πρωί θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο και οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να καθαρίσουν οι ίδιοι την περιοχή τα ξημερώματα που ανοίγουν τα μαγαζιά τους.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της περασμένης Τετάρτης είχε στηθεί και πάλι κορωνοπάρτι στην ίδια πλατεία στα Χανιά.

ΧΑΝΙΑΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΥΚΡΗΤΗΑΣΤΥΝΟΜΙΑΜΕΤΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα