Κορονοϊός Μύκονος: 7 τα κρούσματα στο beach bar, παραμένει κλειστό

Στα 7 έχουν ανέβει τα θετικά κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύτηκαν ανάμεσα στους εργαζόμενους του beach bar Alemagou στην Μύκονο.

Μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος το βράδυ της Τρίτης, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης «κατέβασαν ρολά», παίρνοντας την πρωτοβουλία να υποβάλλουν σε τεστ ανίχνευσης για τον κορονοϊό όλο το προσωπικό ώστε να περιορίσουν την διασπορά της νόσου.

Τα μοριακά τεστ έγιναν από γιατρούς ιδιωτικής κλινικής στη Μύκονο και τα δείγματα εστάλησαν στην Αθήνα. Ελέγχθηκαν 80 δείγματα και πλέον δεν εκκρεμούν άλλα αποτελέσματα.

Όλοι οι θετικοί είναι εργαζόμενοι, ασυμπτωματικοί, ενώ όλοι βρίσκονται σε απομόνωση στο σπίτι τους.

Τα τεστ αναμένεται να επαναληφθούν τις προσεχείς ημέρες ενώ το Alemagou με απόφαση της ιδιοκτησίας θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, όπως έχει γνωστοποιηθεί μέσω των social media της επιχείρησης.

Αναφορικά με το πρώτο κρούσμα, πρόκειται για υπάλληλο που εργάζεται στα γραφεία του καταστήματος και είχε συμπτώματα της νόσου πριν από περίπου τρεις μέρες.

Η υπάλληλος ενημέρωσε άμεσα τους υπεύθυνους της επιχείρησης, οι οποίοι της ζήτησαν να μεταβεί στο κέντρο Υγείας του νησιού, τα αποτελέσματα βγήκαν το βράδυ της Τρίτης και η νεαρή κοπέλα διεγνώσθη θετική στον ιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα