Κορονοϊος: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις και για την Καθαρά Δευτέρα

Εκτός από τις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα ακυρώνονται και όλες οι εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε χθες το βράδυ μετρώντας ήδη 4 κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας

Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί

Προστασίας του Πολίτη Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εσωτερικών αποφασίζεται εκτός από την ματαίωση των καρναβαλικών και εν γένει αποκριάτικων εκδηλώσεων και οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας σε όλη τη Χώρα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας, σύμφωνα με την από 27.02.2020 Εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Με την απόφαση καλούνται όλοι οι φορείς (OTA Α΄ και Β΄ Βαθμού) και οι υπόλοιποι αποδέκτες της ΚΥΑ όπως συμμορφωθούν με το περιεχόμενό της.

Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παραγράφου 6 του άρθρου πρώτου της από 25-2-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» (Α΄ 42), που σημαίνει ποινές έως 2 έτη φυλάκισης σε όσους δεν συμμορφωθούν.

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΚΥΡΩΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα