Κοκορομαχία και στημένη οπερέτα καταγγέλλουν ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25 για την «ώρα του Πρωθυπουργού»

Ο Βαρουφάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό που θα απαντήσει αύριο μόνο στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα ότι παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής, επιλέγοντας να μην απαντήσει στην δική του ερώτηση.

Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό που επιλέγει αύριο στην "Ωρα Πρωθυπουργού" να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για την βία άσκησαν ο ΓΓ του ΚΚΕ

και ο Γραμματέας του Μέρα 25, κάνοντας λόγο για «στημένη» κοκορομαχία και «οπερέτα» αντίστοιχα. Για παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής έκανε λόγο ο Γιάνης Βαρουφακης.

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο Δ. Κουτσούμπας κατηγόρησε τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον Αλέξη Τσίπρα ότι επιλέγουν την κοκορομαχία «επειδή τα κοκοράκια πάντα παράγουν θέαμα», ασκώντας κριτική και στους δύο για τις επισημάνσεις τους περί εθνικής ομοψυχίας , λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπάρχει ομοψυχία στο άδικο.

«Η αστυνομική βια και τρομοκρατία δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό» είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι όλα αυτά που ζήσαμε στη Νέα Σμύρνη είναι πρόβες για αυτά που έρχονται, με σενάρια που έχει γράψει η κυβέρνηση με τους αντιλαϊκούς νόμους που ψηφίζει.

«Η ένταση της καταστολής έχει και την υπογραφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που όχι μόνο δεν κατήργησε τα ΜΑΤ, αλλά έβγαλε και τις αύρες στους δρόμους» συνέχισε ο κ Κουτσουμπας, ενώ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που επιλέγει αύριο να απαντήσει μόνο στον Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για βολικό αντίπαλο.

Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης είναι υποκατάστατο της δημόσιας υγείας που δεν ενισχύεται, είπε ο Γραμματέας του Μέρα 25 Γιάνης Βαρουφάκης, σχολιάζοντας τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη κατηγορώντας προσωπικά τον Μιχάλη Χρυσοχοϊκή για συμμοριοποίηση της ΕΛΑΣ για να διχάσει τον ελληνικό λαό.

«Θέλετε αίμα, και σπασμένες βιτρίνες ώστε τα κανάλια να παράγουν το μέγιστο θόρυβο για να συγκαλύψετε τις συμμορίες που σιγοντάρετε» είπε ο Γραμματέας του Μέρα 25 και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό που θα απαντήσει αύριο μόνο στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα ότι παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής, επιλέγοντας να μην απαντήσει στην δική του ερώτηση.

«Δεν θα το επιτρέψουμε θα σας καταγγείλουμε στη κοινή γνώμη» είπε ο κ Βαρουφάκης κάνοντας λόγο για «οπερέτα» στη Βουλή, καλώντας παράλληλα τον κ Τσίπρα να μην έρθει αύριο για να μην σιγοντάρει σε αυτή την σχεδιασμένη καταστρατήγηση του Κανονισμού της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα