Κιβωτός του Κόσμου: Τα δύο βασικά συμπεράσματα των Αρχών μετά τον οικονομικό έλεγχο σε πατέρα Αντώνιο και πρεσβυτέρα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου και την τεράστια περιουσία που έχει ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα. Οι Αρχές έχουν καταλήξει σε δύο βασικά συμπεράσματα.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει τραπεζικοί λογαριασμοί και ακίνητα που ανήκουν στο ζεύγος (πατήρ Αντώνιος και πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή) αλλά και στους στενούς συγγενείς τους, με τις κατοικίες σε Ραφήνα και Κολωνό να γίνονται φύλλο και φτερό.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα από τον οικονομικό έλεγχο η μεζονέτα στη Ραφήνα αγοράστηκε το 2007, πρόκειται για μια κατοικία

πρώτου ορόφου 105,580 τ.μ με την αντικειμενική του αξία να είναι 126.159,55.

Μάλιστα η τιμή πώλησής του ήταν 295.000 ευρώ τα οποία, όπως προκύπτει, προέρχονταν από λεφτά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα με το mega, τα δύο βασικά συμπεράσματα των Αρχών έχουν να κάνουν με την βασική στόχευση του παπά Αντώνη και της πρεσβυτέρας ήταν η συγκέντρωση ρευστού, και ενώ έχουν βρεθεί πάνω από 270 ακίνητα στην ιδιοκτησία της ΜΚΟ δεν υπάρχει καμία συγκροτημένη πρόθεση εκμετάλλευσης αυτών από την ΜΚΟ.

Επιπλέον ένα άλλο κεντρικό συμπέρασμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος είναι ότι η θυρίδα της Σταματίας Γεωργαντή της πρεσβυτέρας λειτουργούσε σαν μία «αποθήκη» μαύρου χρήματος για διεκπεραίωση αφανών ενεργειών.

#ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΠΑΤΗΡ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ #ΑΚΙΝΗΤΑ #ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιβωτός, Κόσμου, Αρχών, Αντώνιο,kivotos, kosmou, archon, antonio