ΚΕΘΕΑ: Προσλήψεις 20 ειδικοτήτων με τρεις προκηρύξεις έως το τέλος της εβδομάδας

Προσλήψεις 28 ατόμων με τρεις προκηρύξεις στον ΚΕΘΕΑ. Υποβολή αιτήσεων για 20 ειδικότητες μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Tο ΚΕΘΕΑ, ΝΠΙΔ που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων ζητεί προσωπικό το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

διάρκειας ενός (1) έτους, με δυνατότητα ανανέωσης, η οποία όμως θα τελεί σε συνάρτηση με την ισχύ της σύμβασης των προαναφερόμενων πράξεων.

Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης με έδρα τη Θεσσαλονίκη στοχεύει στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και την κοινωνική ενσωμάτωση των πρώην εξαρτημένων ή υπό απεξάρτηση ατόμων. Σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την προσπάθεια κοινωνικής ενσωμάτωσης με έμφαση στους κρατούμενους που βρίσκονται σε διαδικασία απεξάρτησης, μια ομάδα που εμφανίζει σοβαρά ελλείμματα σε βασικές γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Αναλυτικά, για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης με έδρα τη Θεσσαλονίκη» .

Ο αριθμός θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής:

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (πλήρους απασχόλησης), ΠΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (μερικής απασχόλησης),ΠΕ ΝΟΜΙΚΟΣ (μερικής απασχόλησης), ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - software (μερικής απασχόλησης), ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ (μερικής απασχόλησης), ΠΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ (μερικής απασχόλησης) Θεσσαλονίκη, ΠΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (μερικής απασχόλησης), ΠΕ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (μερικής απασχόλησης)

Η Μονάδα για άτομα με ψυχιατρική συννοσηρότητα Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, θα παρέχει υπηρεσίες σε άτομα που εμφανίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας παράλληλα με την εξάρτηση από ουσίες.

Αναλυτικά, για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Μονάδα για άτομα με ψυχιατρική συννοσηρότητα με έδρα τη Θεσσαλονίκη».

Ο αριθμός θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής:

ΠΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΠΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ (2 άτομα), ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ, ΔΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ, ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Η Μονάδα Άμεσης Πρόσβασης με Υπηρεσίες Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει ως βασικό στόχο την πρωτογενή φροντίδα των εξαρτημένων ατόμων και των επιμέρους ομάδων εξαρτημένων ατόμων που διαβιούν στο δρόμο ή σε μη σταθερές συνθήκες διαβίωσης και δεν επιθυμούν απαραίτητα να ενταχθούν σε θεραπευτικό πλαίσιο. Ο αριθμός θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής:

ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ (3 άτομα), ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (3 άτομα), ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ, ΔΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ (3 άτομα).

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου 2019.

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΚΕΘΕΑ, στη διεύθυνση: ΚΕΘΕΑ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Κωδικός Θέσης (π.χ. ΨΥΧ-ΘΕΣ) Σορβόλου 24, 116 36 Μετς , Αθήνα σε φάκελο μεγέθους Α4, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής του φακέλου λήγει στις 11 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής της κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Ολόκληρη η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αναρτάται στο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΘΕΑ (www.kethea.gr).

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας

Keywords
Τυχαία Θέματα