Κερατέα: Την έσωσαν από τη φωτιά και τη σκότωσε ο γιος της λίγες μέρες μετά

Η ηλικιωμένη που πριν λίγες ημέρες σώθηκε με τη βοήθεια της ομάδας ΟΠΚΕ, από τη φωτιά στην Κερατέα, δολοφονήθηκε χθες από τα χέρια του γιου της.

Συγκεκριμένα, η 86χρονη γυναίκα έχασε χθες τη ζωή της με τρόπο τραγικό, από το χέρι του γιου της, ο οποίος τη σκότωσε με μαχαίρι.

Λίγες ημέρες πριν, αστυνομικοί της

ομάδας ΟΠΚΕ είχαν σώσει την ηλικιωμένη γυναίκα από τη φωτιά στην Κερατέα, όταν οι φλόγες πλησίαζαν το σπίτι της.

«Σκότωσα την μητέρα μου» φέρεται να είπε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ο γιος της.

Άμεσα, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, στην περιοχή Μαρκάτι, και βρήκαν την 86χρονη αιμόφυρτη και τον γιο της να στέκεται δίπλα της κρατώντας το μαχαίρι στα χέρια.

Η γυναίκα ήταν υπερήλικη χτυπημένη από άνοια, κατάκοιτη στο κρεβάτι. Ο γιος της, βυθισμένος στα ψυχολογικά προβλήματα (σύμφωνα με πληροφορίες), δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι η μητέρα του δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

Χθες το μεσημέρι και ενώ η μητέρα του ήταν στο κρεββάτι ο 48χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο την πλησίασε και κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό της παίρνοντας τη ζωή της γυναίκας που τον είχε φέρει στον κόσμο.

Στη συνέχεια, σήκωσε το ακουστικό και κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας με ψυχρή φωνή ότι μόλις είχε σκοτώσει τη μητέρα του.

Σήμερα, ο 48χρονος μητροκτόνος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, είπε ότι ό,τι έκανε το έκανε γιατί δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα του σε αυτή την κατάσταση.

«Ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι. Είχε άνοια και δεν με αναγνώριζε...» είπε και στη συνέχεια περιέγραψε πως άρπαξε ξαφνικά το μαχαίρι και με ένα χτύπημα στο λαιμό τη δολοφόνησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κερατέα,keratea