Κατερίνα Γκαγκάκη: Aποκαλύπτει πότε επιστέφει ο Λιάγκας

«Όχι δεν χαίρομαι που δεν είμαι στην τηλεόραση» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλώντας στην κάμερα του Alpha. «Ο ανταγωνισμός νομίζω ότι σε κάνει αυτό που έχεις πεταλούδες στο στομάχι σου στην τηλεόραση». Πότε επιστρεφει ο Γιώργος Λιάγκας σύμφωνα με όσα δήλωσε. 

«Έχω την αίσθηση ότι κάποιος ανακατεύει την τράπουλα για να πέσει ξανά στο ίδιο σημείο. Δηλαδή πιστεύω μετά από κάποιο διάστημα γιατί είναι οι πρώτες ημέρες περίπου τα πράγματα θα είναι όπως ήταν στο παρελθόν. Εμένα μου αρέσει

που βλέπω νέα πρόσωπα. Προσωπικά μου αρέσει η Ηλιάνα κι οφείλω να πω ότι είχα ερωτηματικό, δεν το φανταζόμουν.

«Όχι δεν χαίρομαι που δεν είμαι στην τηλεόραση. Ο ανταγωνισμός νομίζω ότι σε κάνει αυτό που έχεις πεταλούδες στο στομάχι σου στην τηλεόραση. Άρα αν την αγαπάς δεν θες ποτέ να φύγεις, ακόμα κι αν αποφάσισες ένα δύο χρόνια να κάνεις κάτι άλλο. Βρίσκω πάρα πολύ ελκυστικό ότι υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός αλλά την αγαπώ με ή χωρίς ανταγωνισμό, κυρίως με το πρώτο.»

Για την τηλεοπτική αποχή του Γιώργου Λιάγκα, που πέρυσι συνεργάστηκαν, ανέφερε: «Με τον Γιώργο Λιάγκα έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές, Νομίζω ότι από την αρχή είχε πει ότι αυτό που ετοιμάζεται είναι για τον Ιανουάριο αλλά όταν τελείωσε η εκπομπή το κανάλι μίλησε για κάτι από το δεύτερο μισό της σεζόν. Κι από ότι φαίνεται καλά έκανε και μίλησε για το δεύτερο γιατί το πρώτο είναι τόσο γεμάτο που δεν χωρά κανείς.»

Keywords
Τυχαία Θέματα