ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Χαλανδρίου: Να καταδικαστούν στις 7/10 οι εγκληματίες-φασίστες της Χρυσής Αυγής

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) Χαλανδρίου καλεί το δικαστήριο με την απόφασή του, στις 7/10/2020 να καταδικάσει με ξεκάθαρο τρόπο και χωρίς περιστροφές την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, τιμωρώντας τη ναζιστική συμμορία για τα εγκλήματα που διέπραξαν (δολοφονικές επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, πογκρόμ, το φόνο του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα και σειρά άλλων εγκλημάτων).

Επιπροσθέτως,

η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Χαλανδρίου επισημαίνει ότι η απόφαση αυτή θα αποτελέσει μήνυμα με βαρύνουσα σημασία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ως ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλούμε όλους τους συναγωνιστές, φίλους και απογόνους, μαζί όλους τους αντιφασίστες να δώσουμε δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο που οργανώνεται, στις 7 Οκτωβρίου, έξω από το Εφετείο για να δώσουμε μαζί με τα ταξικά σωματεία και το ΠΑΜΕ, αυτό ακριβώς το μήνυμα απαίτηση για απόλυτη καταδίκη της Χρυσής Αυγής από το δικαστήριο».

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Download

The post ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Χαλανδρίου: Να καταδικαστούν στις 7/10 οι εγκληματίες-φασίστες της Χρυσής Αυγής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα