Κατάθεση νοσηλεύτριας για υπόθεση Πισπιρίγκου: «Δεν ήταν μία μαμά που έκλαιγε και ούρλιαζε για το παιδί της»

Η νοσηλεύτρια είπε στην κατάθεσή της ότι επισκέφθηκε το θάλαμο του παιδιού τρεις φορές εκείνη την ημέρα και μάλιστα η τελευταία επίσκεψη, ήταν μία ώρα πριν το μοιραίο επεισόδιο της Τζωρτζίνας.

Πρόσωπο κλειδί για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα, θεωρείται η νοσηλεύτρια που είχε βάρδια στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», την ημέρα που έφυγε από τη ζωή το κορίτσι.

Και στις τρεις επισκέψεις της, η νοσηλεύτρια δεν παρατήρησε κάτι ανησυχητικό στο παιδί, εκείνη την

ημέρα. «Ήταν το πρώτο παιδί που εξετάσαμε. Ήταν μαζί η μαμά του. Αναπνευστικά (το παιδί) πήγαινε καλά… Κάποια στιγμή γύρω στις 12 – 12.30 ξαναπήγαμε στο θάλαμο».

Μάλιστα, αποκάλυψε στο TLIVE ότι το παιδάκι πήγαινε τόσο καλά που «η νευρολόγος μας είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να είναι το παιδί στον εγκεφαλογράφο. Πριν φύγουμε ελέγξαμε το μόνιτορ της Τζωρτζίνας και είδαμε ότι όλα είναι καλά». Όλα αυτά μόλις 1 ώρα πριν το επεισόδιο. Σύμφωνα με την νοσηλεύτρια «όλα ήταν σταθερά και καλά χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Ούτε η μαμά της μου είπε κάτι».

Μόλις έγινε το τραγικό συμβάν

«Έξω από το θάλαμο βρισκόταν η μαμά της. Οι γιατροί έκαναν ΚΑΡΠΑ. Κάναμε πάνω από μία ώρα ανάνηψη και δυστυχώς δεν επανήλθε ποτέ».
«Ήταν ψύχραιμη (η μητέρα). Σε καμία περίπτωση δεν ήταν μία μαμά που έκλαιγε και ούρλιαζε για το παιδί της».

#ΠΑΤΡΑ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα