«Κάρβουνα όλα», συγκλονίζει ο μελισσοκόμος που αντικρίζει την καταστροφή της φωτιάς στον Έβρο

«Μόνο λαμαρίνες, δεν έμεινε τίποτα, μόνο λίγες μέλισσες έχουν μείνει και πετάνε. Τίποτα δεν έμεινε, κάρβουνα όλα, μόνο τα καπάκια...», λέει ο μελισσοκόμος αντικρίζοντας το μέγεθος της καταστροφής από την φωτιά στον Έβρο.

Η φωτιά στον νομό Έβρου καίει για έκτη ημέρα ανεξέλεγκτη και αφήνει πίσω της τεράστιες καταστροφές.

«Το μέτωπο της Αλεξανδρούπολης και το δάσος της Δαδιάς είναι εκείνο που μας απασχολεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου» σημείωσε από την πλευρά του στην ΕΡΤ, ο επιπυραγός και

εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός, προσθέτοντας πως «πλέον με το μέτωπο στη Ροδόπη θεωρείται μία πυρκαγιά μεγάλη οποία κινείται δυτικά από την Αλεξανδρούπολη και υπάρχει αυτή η τάση του μετώπου της Αλεξανδρούπολης να ενωθεί με το κομμάτι της Ροδόπης».

Η δασική καταστροφή και οι υλικές ζημιές είναι τεράστιες. Αγρότες και κτηνοτρόφοι είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται, τα χωράφια τους να καταστρέφονται πλήρως.

Η σελίδα pameevro. gr έφερε στο φως ένα συγκλονιστικό βίντεο, με έναν μελισσοκόμο να κλαίει με λυγμούς μπροστά από τα κατεστραμμένα από τη φωτιά μελίσσια του. Ο άνθρωπος περπατούσε στο σημείο όπου είχε τοποθετήσει τα μελίσσια του δείχνοντας ότι δεν έχει μείνει τίποτα παρά μόνο σκόρπιες λαμαρίνες.

«Μόνο λαμαρίνες, δεν έμεινε τίποτα, μόνο λίγες μέλισσες έχουν μείνει και πετάνε. Τίποτα δεν έμεινε, κάρβουνα όλα, μόνο τα καπάκια...», λέει ο μελισσοκόμος, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής.

#ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ #ΜΕΛΙΣΣΕΣ #ΦΩΤΙΑ #ΕΒΡΟΣ #ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα