Καρεμπέ, Μακέντα και Ιτούδης... «έδειξαν» το «δρόμο προς το Euro 2020»

O αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, ο ηγέτης του Παναθηναϊκού Φεντερίκο Μακέντα και ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO 2020», με

τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιώργο Λιώρη.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του αναφέρθηκε στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου:

«Νομίζω ότι είναι προνόμιο για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή η συμμετοχή σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση, όπως είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Προφανώς
και είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Αναφορικά με τα φαβορί, εκτιμώ ότι η Γαλλία θα είναι ένα από αυτά, η Πορτογαλία και ενδεχομένως η Ιταλία να είναι η ομάδα-έκπληξη».

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προβληθεί το Σάββατο 15 Μαΐου στις 13:45 στον ΑΝΤ1.

Ο Φεντερίκο Μακέντα δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Η Ιταλία θα είναι ένα από τα τέσσερα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Επίσης στα φαβορί είναι η Γαλλία, η Αγγλία και το Βέλγιο», ενώ για τον Παναθηναϊκό είπε:

«Αυτή η ομάδα έχει την ιστορία και το όνομα για να ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας. Όποιος παίζει σε αυτή την ομάδα δουλεύει
πολύ σκληρά γι' αυτό. Η Αθήνα είναι εκπληκτική πόλη. Ζω μια φυσιολογική ζωή. Εδώ υπάρχει ό,τι θα ήθελες να κάνεις. Είναι εκπληκτική πόλη με ζεστούς και εξαιρετικούς ανθρώπους και πλέον είναι σαν δεύτερο σπίτι μου».

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στην Ρωσία και αποκάλυψε ότι έκανε το εμβόλιο:

«Στην αρχή επέστρεψε το 25% της πληρότητας του γηπέδου, μετά πήγαμε στο 50%, αυξήθηκε στο 65% και φτάσαμε και στο 75%. Όλα αυτά βέβαια με την πάροδο του
χρόνου και με το γεγονός ότι η Ρωσία έχει και το εμβόλιο Sputnik το οποίο να σας υπενθυμίσω πως και εγώ και η σύζυγός μου το κάναμε.

Μιλήσαμε με επιστήμονες και εδώ και στην Ελλάδα και είναι από τα καλύτερα εμβόλια και ελπίζω να το αποδεχτούν και στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

EURO 2020ANT1ΕΚΠΟΜΠΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα