Σε κώμα 7χρονος που έκανε τζούντο – Τον έριξαν κάτω 27 φορές

Το παιδί φώναζε κατά τη διάρκεια της άσκησης τζούντο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο δάσκαλος του όμως αλλά και ένας εμπειρότερος μαθητής τον πίεζαν να φτάσει μέχρι τέλος. Αποτέλεσμα; Το παιδί 7 χρονών να πάθει εγκεφαλική αιμορραγία και τώρα να νοσηλεύεται σε κώμα.

Το παιδί δίνει μάχη για τη ζωή του και οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι πως ακόμη και να καταφέρει να ζήσει δεν πρόκειται να περπατήσει στην υπόλοιπη ζωή του. Το περιστατικό συνέβη στην Ταιβάν σε σχολή τζούντο και όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες το παιδί έπεσε κάτω και χτυπούσε στο ίδιο σημείο όχι μια αλλά 27 φορές συνεχόμενα.

Μάλιστα

οι ίδιοι μάρτυρες αναφέρουν ότι το παιδάκι ενώ έκανε τις ασκήσεις φώναζε «το κεφάλι μου, το κεφάλι μου, δεν αντέχω άλλο σας παρακαλώ σταματήστε». Αλλά ο δάσκαλος συνέχιζε ακόμη περισσότερο να τον πιέζει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο δάσκαλος κάποια στιγμή λέει στο 7χρονο να σηκωθεί να σταθεί προσοχή και λέει σε έναν εμπειρότερο μαθητή να τον ξαναρίξει κάτω.

Ο προπονητής, που είναι 68χρονών, τέθηκε αρχικά υπό κράτηση, αλλά στη συνέχεια ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο, αποδεχόμενος την εξήγησή του, ότι αυτό που είχε συμβεί ήταν μέρος της «κανονικής εκπαίδευσης» κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα