Καρέ-καρέ η επίθεση σε ζευγάρι στο Ηράκλειο - Τους πυροβόλησαν μπροστά στα παιδιά τους (βίντεο)

Σοκάρουν οι εικόνες από την αιματηρή επίθεση στις Πάνω Γούβες στο Ηράκλειο στο Ηράκλειο Κρήτης, με 37χρονο κτηνοτρόφο να τραυματίζεται σοβαρά, ενώ η οικογένειά του έγινε «ασπίδα» στις σφαίρες.

Ανατριχίλα και σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας από την αιματηρή επίθεση σε βάρος ενός ζευγαριού

στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε ταβέρνα στις Πάνω Γούβες στο Ηράκλειο. Τους πυροβόλησαν μπροστά στα παιδιά τους, που μαζί με τη μητέρα τους έγιναν ασπίδα σε 37χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, όντας διασωληνωμένος.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (14/07). Το ζευγάρι γευμάτιζε σε ταβέρνα μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους, όταν ξαφνικά δέχτηκαν άγρια επίθεση και πυροβολισμούς.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο «Alpha», φαίνεται ένα μαύρο αυτοκίνητο να σταματάει έξω από την ταβέρνα. Πέντε άτομα αποβιβάζονται από το όχημα και κινούνται με απειλητικές διαθέσεις προς το ζευγάρι. Η 44χρονη γυναίκα σηκώνεται και προσπαθεί να απωθήσει έναν από τους δράστες. Εκείνος την σπρώχνει και ορμάει στον σύζυγό της. Ένας φίλος του ζευγαριού σπεύδει να βοηθήσει.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ένας 29χρονος ο οποίος κρατάει όπλο και παρακολουθεί τη συμπλοκή. Ο πρώτος δράστης επιχειρεί να τους χτυπήσει με μια ταμπέλα του καταστήματος. Ακολουθεί μάχη σώμα με σώμα και τελικά ο 29χρονος πυροβολεί τον 37χρονο άνδρα ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν να τον χτυπούν. Ο δράστης πυροβολεί άλλες τρεις φορές το θύμα. Οι δράστες σπρώχνουν τον τραυματισμένο άνδρα για να ανοίξουν τον δρόμο και να τραπούν σε φυγή.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε με τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα. Η γυναίκα του τραυματίστηκε και εκείνη από σφαίρα στο χέρι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κατάγονται από χωριό στις Πάνω Γούβες και εκτιμάται ότι είχαν οικογενειακές διαφορές με το ζευγάρι.

Τα ανήλικα παιδιά του στάθηκαν μπροστά στο όπλο για να σώσουν τον 37χρονο

Όπως αναφέρθηκε τα ανήλικα παιδιά του και η γυναίκα του στάθηκαν μπροστά στο όπλο για να σώσουν τον 37χρονο άνδρα. Πιο αναλυτικά, και σύμφωνα με πληροφορίες του «Cretalive», στη διάρκεια του καυγά του 37χρονου με τον 27χρονο αδερφό του 29χρονου βασικού κατηγορούμενου, κι ενώ οι δύο άνδρες είχαν πέσει κάτω, εμφανίστηκε με το όπλο ο 29χρονος κι άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους.

Αντιλαμβανόμενα τον κίνδυνο που διέτρεχε ο πατέρας τους, τα ανήλικα παιδιά του Ψυλλάκη, αντί να προσπαθήσουν να κρυφτούν, έτρεξαν προς τον 29χρονο που κρατούσε το όπλο, στάθηκαν μπροστά του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να συνεχίσει τους πυροβολισμούς.

Εκείνος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν πτοήθηκε, ωστόσο, από την ενέργεια των ανήλικων και προσπερνώντας τους, εξακολούθησε να ρίχνει.

Επίσης, και η σύζυγος του 37χρονου κτηνοτρόφου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Cretalive», όταν είδε τον άντρα της πεσμένο κάτω και αιμόφυρτο, έπεσε πάνω του, προκειμένου να δημιουργήσει προστατευτική ασπίδα με το σώμα της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί στο χέρι.

«Αν δεν αποδοθεί η δικαιοσύνη θα κάνουμε τα ίδια»

Οργισμένοι εμφανίστηκαν οι συγγενείς του 37χρονου, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου - όπως γράψαμε νωρίτερα - οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (16/07), δύο από τους κατηγορούμενους για το αιματηρό περιστατικό.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, αλλά αν δεν αποδοθεί θα κάνουμε τα ίδια», ανέφεραν χαρακτηριστικά σε δηλώσεις τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=C2qWDA_gor8}

Keywords
Τυχαία Θέματα