Καμμένος: «Οπτικοακουστικό υλικό καταρρίπτει τους τούρκικους ισχυρισμούς»

Οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει τις τουρκικές προκλήσεις παρουσίασε ο Πάνος Καμμένος στη Σύνοδο Υπουργών Εθνικής Άμυνας του Νάτο, στις Βρυξέλλες. Σε αναμονή για την αντίδραση των συμμάχων.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Πάνος Καμμένος ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα

τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, αλλά και τους υπουργούς Άμυνας των συμμαχικών χωρών για την τελευταία συμπεριφορά της Τουρκίας στην περιοχή των Ιμίων,στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της Τουρκίας ως «προκλητικής, η οποία ξεπερνά τα όρια του ανεκτού, μία συμπεριφορά που δεν είναι απλώς απέναντι σε μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Είναι μία συμπεριφορά απέναντι στην ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Τόνισε ότι δεν πρόκειται μόνο για παραβίαση εθνικών χωρικών υδάτων, αλλά και για αμφισβήτηση του ευρωπαϊκού εδάφους.

«Το γεγονός του εμβολισμού του πλοίου της Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Λιμενικού Σώματος, έχει να κάνει ακόμα και με τον εμβολισμό ενός πλοίου της ευρωπαϊκής ακτοφυλακής, ενός περιουσιακού στοιχείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Τέλος, τόνισε ότι παρουσίασε οπτικοακουστικό υλικό το οποίο καταρρίπτει κάθε τουρκικό ισχυρισμό και ότι αναέμενι τις αντιδράσεις των Σύμμαχων χωρών του ΝΑΤΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα