«Κάλεσμα» Παππά για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, «τελευταίο παιχνίδι μου στο ΟΑΚΑ» - Εκτός ο Πονίτκα

Ο Νίκος Παππάς θα αγωνιστεί αύριο Πέμπτη 15 Ιουνίου για τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ ως παίκτης του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως θα το ζήσει πολύ έντονα στο «αντίο» του στους πράσινους στο Game 4 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Την ίδια

ώρα, οι «πράσινοι» θα παραταχτούν χωρίς τον Ματέους Πονίτκα, σε μία μεγάλη απώλεια για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, η οποία θα παραταχτεί με μόλις 4 ξένους.

Στις δηλώσεις του για τον τελικό της Πέμπτης (15/6, 21:15) ο Νίκος Παππάς ανέφερε:

«Αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ ως αθλητής του Παναθηναϊκού, αλλά και της ομάδας για την φετινή σεζόν.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όμως, άπαντες στην ομάδα, από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή, είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας.

Είμαι βέβαιος πως το ΟΑΚΑ θα γεμίσει. Προσωπικά, ακόμη και ένα δευτερόλεπτο αν αγωνιστώ θα το ζήσω έντονα και θα το απολαύσω. Τα λέμε στο γήπεδο…».

Από την πλευρά του, ο Πολωνός άσος δεν ξεπέρασε το χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο στο τρίτο ματς της σειράς, δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και θα μείνει εκτός για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση επικράτησης των «πρασίνων» θα γίνει «αγώνας δρόμου» ώστε να προλάβει το Game 5 της σειράς στο «κεκλεισμένων των θυρών» ΣΕΦ (Κυριακή 21:15).

#ΝΙΚΟΣ_ΠΑΠΠΑΣ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΜΠΑΣΚΕΤ #ΟΑΚΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάλεσμα Παππά, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, ΟΑΚΑ - Εκτός, Πονίτκα,kalesma pappa, panathinaikos - olybiakos, oaka - ektos, ponitka