Κακοποίηση 8χρονης στην Ρόδο: Γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμη η θεία

Ελεύθερη εξακολουθεί να παραμένει η 50χρονη θεία της 8χρονης από τη Ρόδο, που ομολόγησε ότι την κακοποίησε προκειμένου να στήσει σχέδιο εξαπάτησης εις βάρος της μητέρας της

Μπορεί η θεία της 8χρονης να ομολόγησε το σατανικό σχέδιό της να κακοποιήσει το ανήλικο κορίτσι για να αποσπάσει από τη μητέρα του 700 ευρώ, ωστόσο, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική της Ρόδου», δεν έχει ακόμη συλληφθεί, καθώς τα αδικήματά της τελέστηκαν εκτός του αυτοφώρου.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μάλιστα, δεν αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, ενώ η δικογραφία θα κινηθεί με την

τακτική διαδικασία αφού συμπληρωθεί με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, μένει να διαπιστωθεί το πώς θα χαρακτηρίσει αρμοδίως η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου την σωματική βλάβη που επέφερε η 50χρονη γυναίκα στο παιδί, καθώς τα υπόλοιπα αδικήματα, όπως εκείνο της απόσπασης χρημάτων, αποτελούν πλημμελήματα.

Υπό διερεύνηση η εμπλοκή ενός ακόμη άνδρα στην υπόθεση

«Δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ευτυχής που αυτός ο άνθρωπος αποδείχθηκε καθαρός και τώρα δικαιωνόμαστε», σημείωσε νωρίτερα ο Στέλιος Αλεξανδρής, δικηγόρος του παππού της 8χρονης, που κατηγορήθηκε από την «σατανική» θεία ότι κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι.

«Μαθαίνουμε ότι η θεία έναντι ενός ευτελούς ποσού εξύφανε αυτήν την πλεκτάνη και τώρα περιμένουμε την προσωποποίηση των διώξεων» , σχολίασε χαρακτηριστικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, μάλιστα, οι αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή ενός ακόμη άνδρα στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση πλεκτάνης.

Υπενθυμίζεται πως τα 4 ανήλικα παιδιά της οικογένειας φιλοξενούνται σε προνοιακή δομή του νησιού και στηρίζονται από παιδοψυχολόγο.

«Τα έπαιρνε από την κόρη μου» αποκάλυψε η γιαγιά της 8χρονης

Την ίδια ώρα, η γιαγιά του ανήλικου κοριτσιού αποκάλυψε πως η θεία «ήρθε τώρα τελευταία να κάνει παρέα με την κόρη μου και έγινε αυτό».

«Της τα λέγαμε, αφού την ξέρουμε» ανέφερε η γιαγιά της 8χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι «τα έπαιρνε από την κόρη μου. Εμείς δεν της είχαμε δώσει τίποτα. Ούτε της μιλούσαμε καλά καλά».

Η κατάθεση της μητέρας

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της 8χρονης, όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι εμφάνισε μια βαριά λοίμωξη στην ευαίσθητη περιοχή.

Τότε αποφάσισε να ζητήσει συμβουλές από την εξαδέλφη του εν διαστάσει συζύγου της, η οποία φέρεται να προσφέρθηκε να την «εξετάσει», ενώ με το δάκτυλό της προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα.

Όπως φέρεται να ομολόγησε τόσο η ίδια στις αρχές, όσο και η μητέρα του παιδιού στην συμπληρωματική της κατάθεση, η θεία της 8χρονης έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί, ότι είχε ενημερωθεί για αυτό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ότι με 200ευρώ σε μια γνωστή της που εργαζόταν εκεί θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού της είπε τότε πως δεν είχε λεφτά να της δώσει, με την θεία να την πείθει ότι τα δανείστηκε και πλήρωσε τον σύνδεσμό της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία.

Ξεκίνησε, μάλιστα, να της ζητά ακόμη 500 ευρώ για να μην «αποκαλυφθεί» η εμπλοκή του παππού, κατηγορώντας τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα