Καιρός: Έρχεται καύσωνας με καταιγίδες! Πού θα βρέξει αύριο και πού θα χτυπήσει 40άρια

Αρχικά αίθριος και στη συνέχεια με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μαεδονία και Θράκη, θα είναι ο καιρός και αύριο Δευτέρα 23 Ιουλίου, με τη θερμοκρασία να παραμένει υψηλή, αγγίζοντας τους 39 με 40 βαθμούς κελσίου σε ορισμένες περιοχές.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει υψηλή και αύριο, 23 Ιουλίου, σημειώνοντας μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 έως 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Αττική

Αίθριος

με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες κατά τις μεσημεριανές ώρες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα σε κάποιες περιοχές κατά τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη

Αρχικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες κατά τις μεσημεριανές ώρες, κυρίως στα ανατολικά. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα σε κάποιες περιοχές κατά τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου - Ήπειρος - Δυτική Στερεά - Δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, και σποραδικές καταιγίδες από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 και στα νότια έως 36 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία - Ανατολική Στερά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Αρχικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, όπου αργά το απόγευμα πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες - Κρήτη

Γενικά αίθριος ο καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 και κατά τόπους 35 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις βαθμιαία στα βόρεια, όπου τη νύχτα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα