ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί: Πως θα δουν τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ όσοι έχασαν τον κωδικό πιστοποιησης

ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί: Πως θα δουν τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ όσοι έχασαν τον κωδικό πιστοποιησης

Αναρτήθηκαν εδω και λίγη ώρα τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2018 - 2019 από την ΕΕΤΑΑ. Πολλοί όμως έχουν χάσεις τους κωδικούς πιστοποίησης που απαιτούνται αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος

Ειδικότερα όπως προειδοποιούσε κατά την διάρκεια της αίτησης η ΕΕΤΑΑ,

οι αιτούντες θα έπρεπε να έχουν κρατήσει τον κωδικό πιστοποίησης που τους αποδόθηκε από την εφαρμογή της αίτησης για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 - 2019.

Κάτι όμως που από ότι φαίνεται δεν έγινε αφού πολλά είναι τα μηνύματα των αναγνωστών που φτάνουν στα dikaiologgitika news για το πώς μπορούν να ανακτίσουν τον κωδικό πιστοποίησης αφου οι αιτήσεις έχουν πλέον κλείσει.

Η ΕΕΤΑΑ δίνει την δυνατότητα να δείτε τα αποτελέσματα με δύο τρόπους ακόμη.

Αν οι μητέρες έχουν ξεχάσει τον κωδικό πιστοποίησης μπορούν να δουν τα αποτελέσματα με τους κωδικούς TAXISnet και την πιστοποίηση μέσω ΑΑΔΕ, όπως δηλαδή τους αποδόθηκε κατα την αίτηση ο κωδικός πιστοποίησης.

Επίσης ακόμη ένας τρόπος είναι με τον κωδικό αίτησης οι μητέρες μπορούν να εισέλθουν στους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό / δήμο και με τα πλΉκτρα Ctr + F να αναζητήσουν αντιγράφοντας τον κωδικό της αίτησης στο πεδίο που θα τους ανοίξει το αποτέλεσμα της αίτησης τους. Ηδη όπως χρήστες ενημερώνουν τα dikaiologitika news η εφαρμογή αντιμετωπίζει πρόβλημα και ο παραπάνω τρόπος είναι μια λύση ώστε να μην περιμένετε να επανέλθει η ειδική εφαρμογή.

Βήμα βήμα η διαδικασία

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας και των παιδιών. Αντί αυτών εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.

Οι αιτούσες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου τους, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα