Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Ρίο από το Casa de Papel, ξέσπασε σε λυγμούς ο ηθοποιός (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός Miguel Herrán που πρωταγωνιστεί στο La Casa De Papel, ξέσπασε σε λυγμούς μετά από φωτιά που έπιασε το σπίτι του, και ο ίδιος αναγκάστηκε να βγει από το παράθυρο για να σωθεί.

Ο Miguel Herrán αποκάλυψε ότι βρέθηκε σε μια τρομακτική πυρκαγιά στο σπίτι του, η οποία κατέστρεψε το διαμέρισμά του και τον ανάγκασε να πηδήξει από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του για να σωθεί.

Ο Ισπανός ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για τον ρόλο του Ρίο στη σειρά του Netflix,

ακούστηκε να κλαίει με λυγμούς και να αναφωνεί "Δεν μπορώ να το πιστέψω", καθώς βιντεοσκοπούσε τις ζημιές σε ένα βίντεο στο Instagram την Παρασκευή.

Ο Μιγκέλ, 25 ετών, αποκάλυψε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε στο σπίτι του στην Αβίλα της Ισπανίας κατά τη διάρκεια της νύχτας και ξύπνησε "από τον ήχο του σπιτιού μου να καίγεται".

Ενώ οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν γρήγορα την πυρκαγιά, ο Μιγκέλ αποκάλυψε ότι μεγάλο μέρος του σπιτιού του είχε καταστραφεί από τη φωτιά, με το ταβάνι στην κουζίνα και το σαλόνι του να έχει πέσει και τα υπάρχοντά του να έχουν απανθρακωθεί.

Μοιράστηκε τα εξής: "Ευχαριστώ όλους, ειδικά τους πυροσβέστες της Avila και την ασφάλεια του δήμου μου. Οι απώλειες ήταν υλικές... και όπως λέει ένας καλός μου φίλος, προβλήματα του πρώτου κόσμου...".

Ο Μιγκέλ αναφέρεται σε τοπικά δημοσιεύματα που λένε: "Με έπιασε όταν κοιμόμουν και ξύπνησα με τον ήχο του σπιτιού μου να καίγεται. Δραπέτευσα από το παράθυρο του δωματίου μου".

Η Αβίλα είναι πόλη στην Ισπανία και πρωτεύουσα της επαρχίας Αβίλα, η οποία βρίσκεται βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Μαδρίτης, σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την πυρκαγιά.

Πηγή: DailyMail

Keywords
Τυχαία Θέματα