Καυτοί διάλογοι – Λεβέντης σε Σαρίδη: «Να ζητήσεις συγγνώμη» - Φωκάς: «εγώ φεύγω»

Ανοιξε ο ασκός του αιόλου στην Ενωση Κεντρώων. Βουλευτές του κόμματος έλεγαν εδώ και μήνες ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

Αλλοι είχαν προσωπικά με συναδέλφους τους, άλλοι κατηγορούσαν τον Βασίλη Λεβέντη για αυταρχισμό και ότι δεν τους άφηνε να κάνουν τίποτα, παίρνοντας εκείνος μόνος του όλες τις κεντρικές αποφάσεις.

Η φωτιά σιγόκαιγε και φούντωσε με αφορμή την στάση του Δ. Καβαδέλα στην ΔΕΘ όπου διαμαρτυρήθηκε γιατί του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο. Ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Σαρίδης παραιτήθηκε αρνούμενος να στηρίξει συμπεριφορές σαν του Καβαδέλα αλλά άφησε και βαρύτατες αιχμές κατά του ίδιου του Βασίλη Λεβέντη.


Στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας το κλίμα μύριζε μπαρούτι. Ολοι περίμεναν τους διαλόγους του Β. Λεβέντη με τον βουλευτή του. Οι δύο άνδρες είχαν ένα πολύ έντονο διάλογο και αντηλλάγησαν σκληρές εκφράσεις.

- « Αυτά είναι απαράδεκτα, να ζητήσεις συγγνώμη» είπε ο Β. Λεβέντης.
- « Δεν έχω να πω τίποτα, δεν βρίσκω το λόγο" είπε ο Γ. Σαρίδης αφήνοντας όλους με την εντύπωση ότι προτίθεται να παραιτηθεί από την Ενωση Κεντρώων.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Αριστείδης Φωκάς πήρε τον λόγο :
- « Nα είμαστε όλοι μαζί. Δεν μπορώ άλλοι, βγάλτε μία απόφαση και ενημερώστε με» είπε και αποχώρησε. Σύμφωνα με πληροφορίες που ελέγχονται από το περιβάλλον του Β. Λεβέντη, υπήρξε συνεργάτης βουλευτή ο οποίος κατά την έναρξη της συνεδρίασης έλεγε « από τον Σαρίδη το περιμέναμε, για να δούμε τι θα κάνει κι ο Φωκάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα