Ιωάννης Μελισσανίδης: «Σεβασμό και αγάπη στα κορίτσια που μίλησαν ανοικτά»

Αναφορικά με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει έπειτα από την καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, μίλησε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης.

«Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μεγάλη θλίψη για αυτό που συνέβη στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι μια σπουδαία αθλήτρια, γυναίκα και μητέρα. Θέλω να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό

και την αγάπη που έχουμε όλοι οι Έλληνες απέναντι στα κορίτσια που βγήκαν και μίλησαν ανοιχτά. Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο θάρρος για να βγεις και να κάνεις αυτήν την καταγγελία» αναφέρει ο Ολυμπιονίκης.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης δείχνει τη συμπαράσταση του αλλά και το σεβασμό του στα κορίτσια τα οποία κακοποιήθηκαν σεξουαλικά και βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοικτά. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι οι οποίοι δεν συμμερίζονται τον πόνο και τον φόβο που βίωσαν αυτές οι γυναίκες, όπως φάνηκε και από τις εμετικές δηλώσεις του Ραπτόπουλου, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά «Δεν μίλησε γιατι έβαλε το μετάλλιο πάνω από το βιασμό».

Σε τοποθετήσεις όπως η παραπάνω, ο Ιωάννης Μελισσανίδης είπε φανερά ενοχλημένος «Στις ανόητες τοποθετήσεις που κάνουν για τη Σοφία Μπεκατώρου λέγοντας πως το θυμήθηκε μετά από τόσα χρόνια έχω να πω ότι η Σοφία δεν το θυμήθηκε τώρα, αλλά δεν το ξέχασε ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα