Ηλιακός θερμοσίφωνας: Πότε και πού θα δείτε τα οριστικά αποτελέσματα

Εν αναμονή των voucher για ηλιακό οι δικαιούχοι του «Αλλάζω θερμοσίφωνα». Πότε και πού βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα.

Στη φάση των ενστάσεων βρίσκεται το πρόγραμμα «Αλλάζω θερμοσίφωνα» με την προθεσμία για όσους δεν συμφωνούν με τα προσωρινά αποτελέσματα που βγήκαν να έχουν περιθώριο μέχρι και σήμερα Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 23:59.

Αμέσως μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας ανοίγει ο δρόμος για το οριστικά αποτελέσματα, τα οποία θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα του gov.gr.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων θα ακολουθήσει η εξέτασή τους και στη συνέχεια θα αναρτηθούν οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα με την τελική κατάταξη. Υπενθυμίζεται ότι η αίτησή σας θα είναι «επιλέξιμη» ή «επιλαχούσα». Στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να περιμένετε να αποδεσμευτούν και άλλα κονδύλια προκειμένου να λάβετε το voucher, όπως έγινε με το Αλλάζω συσκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου -δηλαδή μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί- να εκδοθούν τα voucher, να σταλούν τα SMS και να αρχίσουν οι πωλήσεις.

Πού θα δείτε τα οριστικά αποτελέσματα

Τα οριστικά αποτελέσματα του «Αλλάζω θερμοσίφωνα» θα τα δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

#ΗΛΙΑΚΟΣ_ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ #ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα