Ηλεία: Προφυλακίστηκε ο 80χρονος που πυροβόλησε τον πατέρα 4 παιδιών

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 80χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο στην Αγία Τριάδα, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο 80χρονος που σκότωσε τον 52χρονο στην Ηλεία με τον οποίο φέρεται να είχαν κτηματικές διαφορές. Μετά την απολογία του σήμερα, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου για την εν ψυχρώ δολοφονία

του κτηνοτρόφου.

Ο 80χρονος μεταφέρθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας (σε βάρος του αδελφού του θύματος), παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στην συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, όπου φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος και να ισχυρίστηκε ότι ένιωσε πως απειλήθηκε η ζωή του.

Η εν ψυχρώ δολοφονία που έχει συγκλονίσει την Αγία Τριάδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι, όταν ο άτυχος 52χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από 12 έως 18 ετών, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 80χρονο ο οποίος του ζήτησε τον λόγο και το θύμα μετέβη στο σημείο για να εξακριβώσει αν τα ζώα του, είχαν προκαλέσει φθορές στην ιδιοκτησία του δράστη.

Με την καραμπίνα ανά χείρας, ο δράστης πήγε στο χωράφι και λογομάχησε με το θύμα ο οποίος φέρεται σε ήπιο τόνο να του είπε «τι να κάνω τώρα, δε φταίω εγώ γι’ αυτό που έγινε» και αφού προσπάθησε μαζί με τον αδελφό του να μαζέψει τα ζώα του, επιχείρησε να αποχωρήσει αλλά ο 80χρονος τον πυροβόλησε.

#ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ #ΦΥΛΑΚΗ #ΗΛΕΙΑ #ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ_ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλεία, Προφυλακίστηκε, 80χρονος, 52χρονο, Αγία Τριάδα,ileia, profylakistike, 80chronos, 52chrono, agia triada