iPhone 11: Έτσι θα είναι το νέο κινητό της Apple - LIVE η παρουσίαση - Τι αναμένεται να αποκαλύψει η εταιρία

Λίγες μόλις ώρες απομένουν για τα αποκαλυπτήρια του iPhone 11, καθώς απόψε στις 20:00 ώρα Ελλάδας η Apple θα παρουσιάσει στο Steve Jobs Theater το νέο μοντέλο της.

To ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του iPhone 11 είναι ότι θα ενσωματώσει έναν δεύτερο φακό στην κάμερα στο πίσω μέρος.

Αυτή

την στιγμή το iPhone XR έρχεται με μια μονή κάμερα μια απόφαση της Apple για να μειώσει το κόστος της συσκευής και για να δημιουργήσει ένα διαχωρισμό με το iPhone XS.

To νέο μοντέλο αναμένεται να έρθει με έναν wide angle φακό μαζί με ένα telephoto φακό, που σημαίνει ότι το σύστημα αυτό της κάμερας θα είναι παρόμοιο με αυτό που συναντούμε σήμερα στα iPhone XS.

H εμπρόσθια κάμερα του iPhone 11 θα αναβαθμιστεί και αυτή από τα 7MP που στα 12MP.

Σχεδιασμός και Χρώματα

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό δεν περιμένουμε το iPhone 11 να έχει την ίδια διάταξη με το iPhone XS. Αναμένουμε την Apple να υιοθετήσει και εδώ το τετράγωνο πλαίσιο στο πίσω μέρος της συσκευής όπου εκεί θα βρίσκονται οι δύο φακοί καθώς και το φλας.

Όπως και στην περίπτωση του iPhone 11 Pro αναμένουμε το λογότυπο της Apple να μετακινηθεί προς το κέντρο της πλάτης της συσκευής. Επίσης είχαμε πολλές φήμες πως θα δούμε και νέους χρωματισμούς.

Το iPhone 11 αναμένεται να έρθει σε 6 χρώματα συμπεριλαμβανομένων των ήδη υπάρχον white, black, yellow, και (PRODUCT) RED. Επιπλέον οι φήμες θέλουν την Apple να αντικαθιστά τους coral και blue χρωματισμούς με ένα νέο green και lavender χρωματισμό.

Διαθεσιμότητα

Κατά πάσα πιθανότητα τα iPhone 11 θα γίνουν διαθέσιμα για προ παραγγελία την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά στις 20 Σεπτεμβρίου και στις πρώτο κύμα των χωρών που αναμένουμε να δούμε ποιες θα είναι και αν μέσα σε αυτές θα είναι και η Ελλάδα ή αν εμείς θα ενταχθούμε σε ένα δεύτερο κύμα διάθεσης των συσκευών αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα