Η Τζένιφερ Άνιστον αποχαιρετάει τον Μάθιου Πέρι, «σε αγαπώ πολύ, ξέρω ότι δεν πονάς πια, ξεκουράσου»

Μετά τον Ματ ΛεΜπλάνκ, η Τζένιφερ Άνιστον έκανε ανάρτηση για τον αγαπημένο της «Φιλαράκι» τον Μάθιου Πέρι που έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου.

Η Τζένιφερ Άνιστον προκαλεί συγκίνηση με την ανάρτησή της για τον Μάθιου Πέρι, καθώς μεταξύ άλλων λέει «σε αγαπώ πολύ, ξέρω ότι τώρα έχει γαλήνη».

Αναλυτικά η Τζένιφερ Άνιστον γράφει: «Ω, αυτό πονάει πολύ… Το να πρέπει να πω αντίο στον Μάτι μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων.

Κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης.

Το να μπορείς να παραμείνεις σ’ αυτήν την κατάσταση θλίψης, σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά.

Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας, των 6 μας. Ήταν μια οικογένεια που επιλέξαμε και που άλλαξε για πάντα αυτό που ήμαστον και την πορεία μας.

Για τον Μάτι, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το "γέλιο" νόμιζε ότι θα πεθάνει.

Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κοιτούσα τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε. Γελούσαμε και κλαίγαμε και μετά ξαναγελούσαμε. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα (η δεύτερη φωτογραφία).

Μάτι σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι τελείως γαλήνιος και δεν πονάς πια. Σου μιλάω κάθε μέρα... μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες «θα μπορούσες να είσαι πιο τρελή; Ξεκουράσου αδελφούλη μου. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα...».

{https://www.instagram.com/p/Czq8K4DMOMQ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=ODhhZWM5NmIwOQ==}

Keywords
Τυχαία Θέματα