Έπεσε μέρος της οροφής σε δημοτικό σχολείο στο Αιγάλεω – «Θα είχαμε θρηνήσει τουλάχιστον πέντε με έξι παιδιά»

Ιδιαίτερα τυχεροί στάθηκαν οι μαθητές δημοτικού σχολείου στο Αιγάλεω καθώς την ώρα που κατέρρεε μέρος της οροφής σε σχολική αίθουσα, ήταν έξω σε διάλειμμα.

Μεγάλο μέρος της οροφής κατέρρευσε χθες Τρίτη 14/11, λίγο πριν τη λήξη του σχολικού ωραρίου, με τους σοβάδες να πέφτουν στα γραφείο του εκπαιδευτικού και στα μπροστινά θρανία. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς, καθώς τα παιδιά και ο εκπαιδευτικός ήταν εκτός αιθούσης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, «επί σειρά ετών οι γονείς βροντοφωνάζουμε , προς πάσα κατεύθυνση, πως δυστυχώς τα σχολικά κτήρια που

στεγάζουν για ώρες της κάθε μέρας τα παιδιά μας,

• ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ

• ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΦΘΟΡΕΣ

• ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ

• ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ

Ως πότε η «τύχη» θα είναι με το μέρος μας ώστε να μην πέφτουν οι τοίχοι και τα ταβάνια στα κεφάλια των παιδιών μας», αναρωτιούνται.

«Ως πότε οι αρμόδιοι θα κωφεύουν στις εκκλήσεις μας, μη αναλαμβάνοντας τις τεράστιες ευθύνες τους?».

«Οι σοβάδες έπεσαν στα θρανία των παιδιών, στις δύο σειρές, και στη θέση του εκπαιδευτικού. Δηλαδή θα είχαμε θρηνήσει τουλάχιστον 5 με 6 παιδιά» κατήγγειλε, μιλώντας στην ΕΡΤ μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και πρόσθεσε ότι πέρυσι είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό σε άλλη αίθουσα του σχολείου.

«Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό. Στις 15 Νοεμβρίου του 2022, στο ίδιο σχολείο, στον ίδιο όροφο, στην αίθουσα μουσικής, είχε πέσει σοβάς. Ήρθε ο Δήμος, έκανε μια αυτοψία, σφραγίστηκε η αίθουσα και δεν έγινε καμία περαιτέρω ενέργεια” τόνισε το μέλος του Συλλόγου Γονέων», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Αυτοκίνητο παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: 20χρονη «έφαγε» 5 χρόνια φυλακή γιατί έκαψε το σπίτι φίλης της λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Γεωργία Μπίκα: Κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή η 26χρονη που είχε καταγγείλει βιασμό

Keywords
Τυχαία Θέματα