Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα κόντρα στις δημοσκοπήσεις

Για τη μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση που έχει μιλήσει ποτέ στο Σύνταγμα ο Αλέξης Τσίπρα (πλην δημοψηφίσματος) κάνουν λόγο από την Κουμουνδούρου, συγκρίνοντας τη χθεσινή ομιλία με τις αντίστοιχες του Σεπτεμβρίου του 2015 και του 2019. Οι χθεσινές, φωτογραφίες, πράγματι, είναι αρκετά εντυπωσιακές και τόσο η ηγεσία όσο και η μεσαία στελέχωση του οργανωτικού του κόμματος, έδειχνε χθες το βράδυ, όντως, ανεπιτήδευτα ικανοποιημένη

για τη μαζικότητα της συμμετοχής.

Από την Κουμουνδούρου, λοιπόν, προβάλουν τις εικόνες από τη χθεσινή βραδιά θέλοντας να ανατρέψουν το κλίμα που δημιουργεί η δημοσκοπική υστέρηση, να πείσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους ότι υπάρχει δυναμική ανατροπής της κυβέρνησης, αλλά και να εμψυχώσουν τα μέλη να δώσουν τη μάχη της ψήφου «πόρτα-πόρτα».

Κάτι, πάντως, που φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί, πάντως, με μεγαλύτερη ασφάλεια στις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα ανά την επικράτεια είναι η περαιτέρω υπέροχη του, μάλλον ακόμη και σε σχέση με το 2019, στα λαϊκά στρώματα. Το τελευταίο τεστ για τη συγκεκριμένη εκτίμηση θα γίνει σήμερα στην ομιλία στην Πάτρα, η οποία αποτελεί και το κλείσιμο της αυλαίας της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύνταγμα,syntagma