Η Σοφία Μπεκατώρου στηρίζει την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για το κίνημα #MeTooGreece

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πράξη μια από τις πρωτοβουλίες που ανακοίνωσε ο ίδιος στη Βουλή. Αυτή είναι το site που έφτιαξε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του φαινομένου των σεξουαλικών παρενοχλήσεων, κακοποιήσεων και την εξουσιαστική βία στους χώρους εργασίας, το σχολείο, την οικογένεια, τις παρέες. Αυτή την πρωτοβουλία, όπως φαίνεται, στηρίζει και η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η οποία στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσει το κίνημα #Metoo στην Ελλάδα.

Η

Σοφία Μπεκατώρου έκανε repost την ανάρτηση του Άρη Σκέρτσου, με το site της κυβέρνησης «Μαζί Σπάμε Τη Σιωπή, #MeToo», δείχνοντας ότι στηρίζει την πρωτοβουλία της κυβέρνησης, στην οποία ο καθένας/μια μπορεί να καταγγείλει τέτοιες πράξεις.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη δημιουργία του ιστοτόπου metoogreece στην οποία θα μπορούν τα θύματα να κάνουν live σε chat τις καταγγελίες τους.

Μάλιστα, στο twitter του πρωθυπουργού ανέβηκε ταυτόχρονα και ένα βίντεο για τον εν λόγω ιστότοπο και με το μήνυμα «σπάσε τη σιωπή», «είμαστε όλοι δίπλα σου», «μαζί σπάμε τη σιωπή».

Keywords
Τυχαία Θέματα